Izvor: Telegraf arhiva vesti 14.06.2018

Nestao novinar koji radi na istraživanju ubistva Olivera Ivanovića: Na autu ostala otvorena vrata, a pored njih na zemlji…

Telegraf 14.06.2018
Agencija Beta je pokušala da stupi u kontakt sa Cvetkovićem, ali su mu svi poznati mobilni telefoni bili isključeni. Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao. To je agenciji Beta potvrdilo nekoliko izvora iz Bele Crkve, a potom je… »

Svet je stao, Mundijal je počeo, Moskva se na otvaranju spektakularno predstavila svetu! (video)

Telegraf 14.06.2018
Lužnjiki Arena je 14. juna bila centar planete! Na ovom stadionu u Moskvi, gde će naša reprezentacija igrati meč sa Brazilom, Rusija i Saudijska Arabija otvorili su takmičenje, čemu je prethodila je visokobudžetna svečana ceremonija. Rusi su se… »

Teška Tačijeva provokacija: Srbija je sprovela genocid na Kosovu, a OVK je vodila pravedan rat

Telegraf 14.06.2018
Tači kaže da se na nedavnom Samitu EU-Zapadni Balkan u Sofiji saglasio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da sporazum nema alternativu. Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je, u intervjuu bečkom dnevniku „Prese“, da je „slučaj“… »

Meč dana: Šta od sporta nude televizije? (14. jun)

Telegraf 14.06.2018
Od danas, u narednih mesec dana Mundijal u Rusiji biće "sve i svja" za ljubitelje fudbala. Čekanju je došao kraj, kreće Svetsko prvensvto u fudbalu. Rusija je domaćin najboljim reprezentacijama sveta, svečanost počinje u 16 sati, a sat vreme… »

U Bosni uhapšen Zdravko Mamić!

Telegraf 14.06.2018
U Hrvatskoj su rešeni da Mamića stave iza rešetaka. Funskcioner zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić uhapšen je u Bosni i Hercegovini. Kako prenosi Žurnal.info, pozivajući se na izvore iz policije, Mamić je uhapšen na području Međugorja, a na… »

Mažić startuje u petak na Mundijalu!

Telegraf 14.06.2018
Najbolji srpski sudija deliće pravdu već drugog dana prvenstva. Najbolji srpski fudbalski arbitar Milorad Mažić delegiran je za četvrtog sudiju na utakmici između Urugvaja i Egipta na Svetskom prvenstvu u Rusiji. U duelu 1. kola A grupe u… »

Ajnštajn i dalje važi za velikog naučnika, a sada su njegovi dnevnici otkrili jednu mračnu tajnu

Telegraf 14.06.2018
Ajnštajn je u ovim spisima, osim rasističkih izjava, pokazao i priličnu dozu ekstremne mržnje prema ženama. Privatni dnevnici Alberta Ajnštajna, nastali na putovanjima po Azji tokom dvadesetih godina prošlog veka, izazvali su veliku pažnju, jer… »

Ukinuta osuđujuća presuda Duliću, Janjiću i Drobnjaku: Ponavlja se postupak u Specijalnom sudu

Telegraf 14.06.2018
Ukinutom presudom Dulić je bio osuđen na tri i po godine zatvora, Janjić na tri godine, a Drobnjak na jednu godinu zatvora. Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u julu 2017. godine na zatvorske kazne bili osuđeni… »

Dan kasnije, novo upozorenje na vremenske nepogode u Srbiji: Još se nismo oporavili od kataklizme, a opet najavljuju 3 sata…

Telegraf 14.06.2018
U više opština je proglašena vanredna situacija, a posledice će biti poznate kada stignu rezultati Komisija za procenu štete koje su na terenu. Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na vremenske nepogode za područje Srbije… »

Pronađen kokain među bananama: Droga stigla u barsku luku iz Ekvadora

Telegraf 14.06.2018
Rutinskom kontrolom primećene su anomalije, a potom je skenerom otkrivena veća količina kokaina. Kokain dopremljen brodom iz Ekvadora zaplenjen je u kontejneru sa voćem u barskoj luci. Prema saznanjima "Vijesti" drogu su na carinskom terminalu otkrili… »