Izvor: Blic/Društvo arhiva vesti 26.06.2018

Uspešna brokerka je akcije zamenila notama i stekla svetsku slavu

Blic 26.06.2018
Ekonomista Kamil Pursel odlučila je da prekine svoju uspešnu brokersku karijeru i da se oproba u pisanju pesama, a nedavno je, pod umetničkim imenom Kamil, napisala i otpevala i svoju pesmu. - Obožavala sam svoj posao, to je stvarno mesto na kom… »

Mlađan Dinkić već zarađuje milione godišnje, a sada je pokrenuo unosan biznis

Blic 26.06.2018
Nekadašnji predsednik stranke G17 plus i ministar u nekoliko vlada Srbije Mlađan Dinkić osnovao je firmu koja se bavi trgovinom na veliko računarima, računarskom opremom i softverima, saznaje "Blic". Dinkić, koji je 2014. registrovao firmu za… »

Konačno se setili: Na mestu gde je na Divčibarama poginuo dečak sada postavljaju pešački prelaz

Blic 26.06.2018
Glavna ulica na vodećoj turističkoj destinaciji valjevskog kraja, zapravo je regionalni put u nadležnosti JP „Putevi Srbije“. U njoj je pre gotovo dve sedmice stradao učenik trećeg razreda OŠ „Miloš Crnjanski“, kada je u kolonu subotičkih… »

Nakon uzbudljive noći: Pet jednostavnih trikova kako da uklonite ''ljubavne šljive'' na vratu

Blic 26.06.2018
Svako je barem jednom u životu završio sa "ljubavnim tragom" na vratu. To može biti vrlo neugodna situacija ako s "šljivom" treba da se posle pojavite na poslu ili u društvu.… »

"Majmunčino": Nakon što je žena profesora pretresala torbe na pravnom u Kragujevcu, zaposleni u centru novog skandala

Blic 26.06.2018
Luka Petrović, student Pravnog fakulteta i predsednik Evropskog udruženja studenata pravnih fakulteta prijavio je Dušana Šipovca, šefa Službe opštih poslova na Pravnom fakultetu u Kragujevcu da ga je najgrublje izvređao u prisustvu dekana… »

(Kviz): Znate li odgovor na bar 10 pitanja ubedljivo najtežeg testa za upis na fakultet

Blic 26.06.2018
Najteži prijemni ispit za upis na fakultet je na Filozofskom - test opšte informisanosti. Da li je taj epitet opravdan ili ne, saznaće svi oni koji ga budu rešavali sutra na tom fakultetu. Ali i svako od vas može da testira svoje znanje - pred vama… »

Devojčica (8) je prodavala vodu na ulici, a onda je devojka pozvala policiju. Ubrzo je stigla brutalna osveta javnosti (video)

Blic 26.06.2018
Društvene mreže samo što nisu "razapele" Alison Etel zato što je prijavila osmogodišnjakinju policiji zbog "ilegalne prodaje vode na ulici". Rođaka devojčice koja je prodavala vodu na ulici usnimila je ženu kako poziva policiju, a snimak objavila… »

Lako je vama, ali će jednom paru će zbog meča Srbije i Brazila brak biti doveden u pitanje /foto/

Blic 26.06.2018
Poslednja prepreka za selekciju Brazila i selektora Titea da se plasira među 16 najboljih selekcija na Svetskom prvesntvu u sredu jeste reprezentacija Srbije, a sam meč obećava snažne emocije kada je u pitanju jedan brazilsko-srpski par. Naša zemlja… »

U Hrvatskoj zaposleni dobijaju bolovanje za odvikavanje od pušenja, može li tako nešto i kod nas da zaživi

Blic 26.06.2018
U Hrvatskoj je pokrenuta prva dnevna bolnica za lečenje zavisnosti od duvana, a ono što je najzanimljivije, pacijenti će moći, dok traje lečenje, da budu na bolovanju tri nedelje, upravo onoliko koliko i traje program odvikavanja. Da li bi tako… »

Svet bez ljudi: Deset predstava u glavnom programu 52. Bitefa

Blic 26.06.2018
Pod sloganom “Svet bez ljudi” u Beogradu će se od 13. do 22. septembra održati 52. Bitef. Kako je najvio umetnički direktor i selektor Ivan Medenica glavni program obuhvata 10 predstava iz Slovenije, Francuske, Srbije, Nemačke, Hrvatske, Estonije… »