Izvor: Blic/Društvo arhiva vesti 26.06.2018

Neverovatno: Pogledajte kako policijski pas reanimira vlasnika koji glumi da je mrtav (video)

Blic 26.06.2018
Madridska policija snimila je video u kome se vidi kako njihov pas oživljava kolegu koji se pretvara da je mrtav. Prvo vidimo policajca koji dramatično pada na zemlju i leži nepomično, da bi mu u sledećem trenutku u pomoć pritekao simpatični pas s… »

Ruski orden slikaru Milošu Šobajiću

Blic 26.06.2018
Ruska duma je dodelila Orden počasnog gosta Rusije sa pasošem, slikaru Milošu Šobajiću zbog izuzetnih zasluga na umetničkom planu. Veliki broj njegovih dela; slika, skulptura, instalacija i video filmova su pre izvesnog vremena bili predstavljeni u… »

Jeziva budućnost je sve bliže: Čoveka je otpustila mašina

Blic 26.06.2018
Ibrahim Dialo otpušten je iz firme voljom automata, odnosno veštačke inteligencije, a njegovi šefovi nisu mogli da mu pomognu! Sve je počelo kada je primitio da mu ne radi poslovna kartica, koja je nužna da bi ušao u firmu u Los Anđelesu. Uskoro… »

Gosti iz Rusije, Poljske, Kanade, Švedske i Francuske na Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu

Blic 26.06.2018
Međunarodni festival monodrame i pantomime u Zemunu prikazaće u 43. izdanju, od 28. juna do 1. jula na sceni Pozorišta lutaka Pinokio, deset predstava koje, prema rečima selektora Milovana Zdravkovića, zajedno čine lepezu klasičnih i… »

Bacio je flašu iz automobila u pokretu: Nije ni sanjao da će mu se ekspresno vratiti (video)

Blic 26.06.2018
Nikad ne bacajte smeće iz automobila, naročito kada je u blizini devojka sa izvanrednim fudbalskim veštinama:… »

"Ovo je potez jednog kul tate": Od ukrašavanja kesa za užinu svoje dece napravio je umetnost, a njegovi crteži osvojili su i…

Blic 26.06.2018
Lajonel Džinks (42) taletnovan je i maštovit otac koji svakodnevno dekoriše kese za ručak svom sinu, a internet slavu stekao nakon što je nedavno bivši predsednik SAD Barak Obama na "Instagramu" objavio jedan od njegovih radova. Nekadašnji prvi… »

Najveće otkriće u istoriji: Na današnji dan su naučnici promenili svet

Blic 26.06.2018
Na današnji dan 2000. godine naučnici su dekodirali 85 odsto ljudskog gena - što je, prema mišljenju mnogih, najveće otkriće u istoriji čovečanstva. Od tada kreće prava revolucija u pronalaženju raznih mogućnosti za lečenje bolesti koje odnose… »

Danas uz "Blic" nova "Pop & Kultura" koja marina abramović boravi u Beogradu

Blic 26.06.2018
U novom broju kulturnog dodatka "Pop & Kultura", koji utorkom poklanjamo uz "Blic", možete pročitati: DŽONI, KAKO SI USPEO U iskrenom intervjuu za "Roling stoun", koji je poput bombe odjeknuo u javnosti, Džoni Dep je prvi put progovorio o najtežih 18… »

Kusturica: Srpski narod uvučen u ružne igre rijalitija, koncert filharmonije pokazao nešto drugo

Blic 26.06.2018
Najavljujući 6. Boljšoj festival klasične muzike, koji će biti održan od 14. do 17. jula na Mećavniku, osnivač te manifestacije, naš proslavljeni reditelj, Emir Kusturica, osvrnuo se i na veliku posećenost koncerta Beogradske filharmonije u… »

Anica Dobra povodom nagrade u Zagrebu: Dobre ženske uloge se danas mogu naći uglavnom samo u pozorištu

Blic 26.06.2018
Glumica Anica Dobra nagrađena je na nedavno završenim “Danima satire Fadila Hadžića” u Zagrebu za ulogu Milice Njegovan u predstavi “Korešpodencija” Zvezdara teatra, saopšteno je iz tog pozorišta. Njoj je pripala nagrada “Ivo Serdar”… »