Izvor: Srbija danas arhiva vesti 30.07.2018

Održana skupština fk Partizan: Nema nepravilnosti u radu kluba, ni reči o Đukiću

Srbija danas 30.07.2018
Redovna sednica. Skupština Fudbalskog kluba Partizan je na današnjoj redovnoj sednici razmatrala izveštaj Upravnog odbora, Nadzornog odbora i izveštaj generalnog direktora. Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo… »

Velika tragedija u koprivnici: Dečak se ugušio u krevecu, nije mu bilo spasa

Srbija danas 30.07.2018
Roditelji su ga pronašli bez pulsa. Velika tragedija zadesila je koprivnički kraj. Desetomesečni dečak zapeo je glavom između prečki dečjeg krevetića. Roditelji su ga pronašli bez pulsa. Lekari su se borili za njegov život i uspeli da ga… »

Posle Milićeva, oglasio se otac Luke Jovanovića: Nije slučajno što je pismo sada izašlo u javnost

Srbija danas 30.07.2018
Bojan Jovanović sumnja da je vozač "kantrimena" sam pisao pismo. Posle bure koju je izazvalo pismo Marka Milićeva, koji je osuđen na četiri i po godine zatvora jer je u julu 2014. "mini-kantrimenom" izazvao saobraćajnu nesreću na Brankovom mostu… »

Stiže i nagrada: Vlada Srbije obezbedila 20.000 evra svakom od zlatnih vaterpolista

Srbija danas 30.07.2018
Delfini četvrti uzastopni put postali šampioni Evrope. Srpski vaterpolisti osvojili su četvrto uzastopno zlato na Evropskom prvenstvu u Barseloni pošto su u finalu savladali domaćina Španiju, a Vlada Srbije danas je donela odluku da za taj uspeh… »

Više igrača u rotaciji: Đukić od nedelje može da računa na još trojicu fudbalera

Srbija danas 30.07.2018
Partizan igra u titmu četvrtak-nedelja. Partizan se posle dve ubedljive pobede nad Rudarom (po 3:0) u prethodna tri meča prilično mučio i za 270 minuta postigao samo jedan gol iz igre (Trakaj je pobedio zahvaljujući autogolu Litvanaca). Brojne… »

Savić: Svaka kafana koja stavi karirani stolnjak danas misli da je kafana, a u suštini nema dušu

Srbija danas 30.07.2018
Zanimljivo izlaganje selektora vaterpolista Srbije. Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić je beogradsko dete, čovek o kome se malo zna o privatnom životu. Ne preteruje u medijskim nastupima, ne daje krupne izjave. Igrački rejting je… »

Ameri u strahu zbog Putina: Lavrov otkrio koja saznanja Rusi poseduju o svojim neprijateljima

Srbija danas 30.07.2018
Ne mogu im ništa. Rusija poseduje informacije o vojnim planovima SAD i drugih zemalja koji su upereni protiv nje, rekao je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. - Naše posedovanje informacija o vojnim planovima SAD i drugih zemalja Zapada… »

Poplava u Kraljevu: Nevreme je protutnjalo, a za sobom je ostavilo haos! (foto/video)

Srbija danas 30.07.2018
Snažno nevreme praćeno provalom oblaka pogodilo je ponovo ovaj kraj. Snažno nevreme praćeno pravom provalom oblaka ponovo je zahvatilo kraljevački kraj, u kojima je poplavljeno više porodičnih kuća. U jednom delu prigradskog naselja Jovac, zbog… »

Lepe vesti za putnike: Uskoro besplatan WiFi internet u 20 srpskih vozova

Srbija danas 30.07.2018
Brzine prenosa podataka moraju biti u okviru 3G/4G mobilne tehnologije 90 odsto vremena tokom ugovorne obaveze. Železničko preduzeće Srbija voz najavilo je da će uvesti WiFi internet u 20 vozova, koji će putnici moći besplatno da koriste. Srbija voz… »

Novi autoput samo pitanje vremena: Povezivaće Koridore 10 i 11

Srbija danas 30.07.2018
Procenjuje se da je vrednost te investicije oko 550 miliona evra. Srbija će definitivno dobiti još jedan autoput. Prva sledeća velika saobraćajnica koja će se u našoj zemlji graditi biće takozvani Moravski koridor. To je prošle nedelje potvrdio i… »