Izvor: Srbija danas arhiva vesti 24.09.2018

Roditelji, budite obazrivi pri odabiru imena vašeg deteta: Iza nekih se krije tužna tajna

Srbija danas 24.09.2018
Ovo su najtužnija srpska imena. Rođenje deteta predstavlja najsrećniji trenutak u životu svake porodice. Kod izbora imena za dečaka ili devojčicu roditelji se vode tradicijom, modom ili ličnim afinitetima, a ima onih i koji razmatraju i proučavaju… »

Srbima masovno stiže poziv iz banke: Ako ne odete do kraja novembra, blokiraće vam kartice

Srbija danas 24.09.2018
Pazite se. Od građana se traži da dođu u filijalu i daju potrebne informacije radi sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma. Ukoliko to ne učine, neće moći da obavljaju transakcije sa svog računa. Građani koji u bankama imaju otvorene… »

Gledali ga u Humskoj: Klubovi iz Serije a došli po vezistu Partizana (foto)

Srbija danas 24.09.2018
U odličnoj je formi. Marko Janković je sjajnom partijom u Večitom derbiju potvrdio da se nalazi u odličnoj formi od dolaska Zorana Mirkovića na mesto trenera Partizana. Vezistu Partizana su u Humskoj uživo gledali predstavnici nekoliko klubova iz… »

Rešena hipoteza koja je 160 godina izluđivala matematičare? Majklu (89) sledi nagrada od milion dolara

Srbija danas 24.09.2018
Penzionisani genije predstavio svoj rad na skupu u Hajdelbergu. Jedan od najistaknutijih britanskih matematičara, Majkl Atija, tvrdi da je pronašao dokaz za Rimanovu hipotezu - jedan od šest matematičkih problema za čije je rešenje predviđena… »

Stanovnici grada u srcu Srbije žive u strahu: Krađe, droga i ubistva dešavaju se čim padne mrak

Srbija danas 24.09.2018
Strašno. Kriminalci su poslednjeg meseca vrlo razmetljivo rešavali svoje neraščićene poslove usred bela dana i na javnim mestima u Kragujevcu. Bahati prestupnici, čini se, sve se manje kriju i obaziru da li će biti uhvaćeni na delu. Radoš… »

Teška boleština! Slikala se s mrtvom majkom, pa nastao haos: Najjeziviji selfi ikad (uznemirujuć foto)

Srbija danas 24.09.2018
Izavala je osude, gnev i zgražavanje. Mnogi ljudi danas ne prezaju ni od čega kako bi bili što popularniji i kako bi na neki način naterali ljude da ih zaprate, lajkuju i uđu u raznu interakciju sa što više korisnika društvenih mreža. Ponekad… »

Izbačen iz zadruge nakon što je dobio batine! Pao na glavu, polomio tri pršljena: Ishod skoro fatalan!

Srbija danas 24.09.2018
Očekuje ga dug oporavak. Rijaliti učesnik i kaskader Uroš Ćertić zadobio je teške povrede vrata i kičme na snimanju filma u Kairu kada je propao kroz daske i pao direktno na glavu i trenutno se nalazi u bolnici. Srpski kaskader Uroš Ćertić… »

Pala odluka: Rusi formiraju bespilotnu zonu iznad Latakije

Srbija danas 24.09.2018
Moskva više neće da toleriše incidente u blizini baze Hmejmim. Kako bi se izbegla tragedija, kao što je pad Il-20 u Latakiji iznad teritorija ruskih vojnih baza, treba formirati bespilotnu zonu, izjavio je šef vojnog Komiteta Saveta federacije Viktor… »

Toma Fila otkrio: Marija Milošević htela da ubije Čedu, a onda je usledila velika prevara vođa DOS-a

Srbija danas 24.09.2018
Detalji izručenja bivšeg predsednika. Najpoznatiji krivičar Toma Fila je u opširnom intervjuu za portal opisao veče u kom su lideri DOS hapsili na prevaru i protivzakonito isporučili Slobodana Miloševića Haškom tribunalu. Fila je pokazao i… »

Napadač na ceni: Boaćija želi klub iz Premijer lige (Foto)

Srbija danas 24.09.2018
Reprezentativac Gane je u centru pažnje. Ričmond Boaći se pre nešto više od tri nedelje vratio u Crvenu zvezdu, a već u januaru bi mogao da je napusti. Napadača iz Gane je na Večitom derbiju gledao Sautempton, član Premijer lige je ozbiljno… »