Izvor: Studio B arhiva vesti 23.11.2018

Ivanović: Zalihe lekova i kiseonika za sedam dana

Studio B 23.11.2018
Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici ima rezerve lekova i kiseonika za oko sedam dana, kaže direktor tog centra Milan Ivanović i napominje da će, ukoliko se nastavi blokada Prištine, doći do nestašice određenih lekova i kiseonika. foto… »

EIB: Za poboljšanje plovnih puteva u SRB 100 miliona evra

Studio B 23.11.2018
Evropska investiciona banka (EIB) će zajmom od 100 miliona evra podržati unapređenje unutrašnjih plovnih puteva u Srbiji na rekama Dunav i Sava, koji su deo prioritenog projekta Transevropske transportne mreže kanala Rajna-Majna Dunav, saopšteno je… »

Milivojević: Inicirati hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN

Studio B 23.11.2018
Diplomata Zoran Milivojević smatra da bi Srbija, nakon poslednjih dešavanja na KiM, trebalo da inicira hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN, jer se radi o flagrantnom ugrožavanju mira i bezbednosti na ovim prostorima. Milivojević je rekao i da… »

Standard optužuje Srbiju da „nervira“ susede

Studio B 23.11.2018
Zaoštravanje odnosa između Beograda i Prištine po oceni bečkog Standarda, koristi pre pre svega onima koji žele da“proguraju svoje teritorijalne zahteve“. foto Studio B Ovaj list tvrdi da je cilj diplomatske ofanzive Srbije za povlačenje… »

Savladan čovek koji je pretio da će skočiti sa zgrade u NS

Studio B 23.11.2018
Drama koja je trajala gotovo tri sata u centru Novog Sada, a gde je jedan sredovečni muškarac pretio da će skočiti sa vrha zgrade, okončana je bez tragičnih posledica. FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ bg Interventna policija je, naime, savladala čoveka i… »

Otvoren Sajam sporta; Udovičić: Godina rekorda

Studio B 23.11.2018
Međunarodni Sajam sporta, sedmi po redu, svečano je danas otvoren danas pred više hiljada mališana u hali 1 Beogradskog sajma. Sajam sporta, koji tradicionalno organizuju Ministarstvo omladine i sporta (MOS) i Sportski savez Srbije (SSS) pod sloganom… »

Selaković: Ozbiljni i teški trenuci za sve nas

Studio B 23.11.2018
Srbija se ponaša odgovorno, Srbija ima ozbiljno, odgovorno mudro rukovodstvo, a građani moraju da znaju da je situacija izuzetno teška, izjavio je danas generalni sekretar Predsedništva Srbije Nikola Selaković. Upitan da li je moguće da dođe do… »

Predlog budžeta za 2019. stigao u parlament

Studio B 23.11.2018
Predlog budžeta za 2019. stigao je danas u Skupštinu Srbije, a očekuje se da će početkom naredne nedelje taj predlog biti na dnevnom redu skupštinskog zasedanja. Predlog budžeta za iduću godinu predviđa ukupne prihode i primanja u iznosu od… »

Darivanjem slika iz svojih domova, poznate ličnosti pomažu mališanima u Tiršovoj

Studio B 23.11.2018
Humanitarna aukcija pod nazivom „Iz privatnih kolekcija poznatih-našoj deci na dar“ koja je okupila mnoge humane poznate ličnosti biće održana 29. novembra sa početkom u 12 časova u svečanoj sali skupštine Grada Beograda. Za ovu akciju poznati… »

Zaštitnik građana od danas razgovara sa građanima na lokalu

Studio B 23.11.2018
Zaštitnik građana Zoran Pašalić od danas će krenuti u obilazak 13 gradova i opština širom Srbije u okviru dana ombudsmana kako bi stekao uvid u ono što je građanima lokalnih sredina potrebno. Pašalić je juče za Tanjug rekao da je institucija… »