Vesti » Beta 07.12.2018

Banka 'Kredi agrikol' otvorila novu filijalu u Kruševcu (VIDEO)

Beta pre 2 dana
Beta
Banka "Kredi agrikol" (Credit Agricole) je danas otvorila filijalu u Kruševcu.

Direktor filijale Ivan Ristić je rekao da je posle preseljenja na novu lokaciju filijala opremljena po najvišim standardima, a njena funkcionalnost mnogo bolja.

"Najvažnija je svakako funkcionalnost i visoka profesionalnost zaposlenih. Ponosni smo na korporativnu kulturu banke, na poslovnu etiku, na transparentnost i orijentaciju banke ka klijentima", kazao je Ristić.

Pozvao je sve prisutne da ostanu i postanu poslovni partneri te banke za koju je rekao da je jedna od najsigurnijih i najperspektivnijih grupacija u okviru te bankarske grupe.

Generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora "Kredi agrikola" u Srbiji, Karlos de Kordu istakao je da je ta francuska banka "veoma srećna što može da ulaže u Kruševac"  gde ima "odličan tim zaposlenih i izvrsne klijente".

Gradonačelnica Jasmina Palurović je rekla da se nada da će Kruševac i ubuduće imati povoljnu poslovnu klimu za sve firme i za sve koji žele da ulažu u grad.

Na otvaranju filijale je rečeno da je klijentima na raspolaganju "Zona 24" s bankomatom na kojem je uplata i isplata dinara moguća non-stop - 24 časa dnevno, svih sedam dana u nedelji.

Svi novi klijenti koji u filijali Gazimestanskoj 14 otvore "paket račun" i prenesu zaradu do 31. januara iduće godine imaće promotivne uslove kao što su dinarski gotovinski krediti bez troškova obrade, "paket račun Confort" bez naknade za održavanje u trajanju od šest meseci i beskamatni gotovinski kredit za refinansiranje obaveza druge banke bez kamate.

Klijenti će svoje bankarske savetnike moći da kontaktiraju na krusevac@crediagricole.rs. 

Filijala radi radnim danima od 8.00 do 16.00 časova, a subotom od 8.00 do 12.00 sati.

(Beta, 07.12.2018)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Kruševac

©2018 Netmark d.o.o.