Izvor: N1 Info arhiva vesti 30.01.2019

Demonstranti na ulicama, Gvaido zove vojsku da okrene leđa Maduru

N1 Info 30.01.2019
Opozicioni demonstranti u Venecueli završili su proteste pozivima predsedniku Nikolasu Maduru da se skloni s vlasti uz pevanje nacionalne himne. Hiljade ljudi izašlo je na ulice u dvosatnom protestu u gradovima širom Venecuele. Kao i prošle nedelje u… »

Dokumentarni serijal "Medijski vrisak" od ponedeljka na TV N1

N1 Info 30.01.2019
Vladavine prava nema u društvu u kome pravo na život gine od metka upućenog onima koji se bore za slobodu izražavanja. Gde toga nema čuje se - vrisak. Izvor: N1 Dokumentarni TV serijal "MEDIJSKI VRISAK" zato je posvećen pitanju snage i slabosti… »

Železnice Srbije: U Donjem Međurovu nije bilo nikakve opasnosti od sudara

N1 Info 30.01.2019
Povodom priloga emitovanog na TV N1 29. januara saopštenjem se oglasilo preduzeće Infrastruktura železnice Srbije u kome navodi da su svi uređaji na pružnom prelazu "Donje Međurovo" ispravno funkcionisali i da zbog toga nije bilo opasnosti od bilo… »

Od potpune zabrane pušenja na javnom mestu strahuju pušači, ali i ugostitelji

N1 Info 30.01.2019
Da li će pušenje na javnim mestima u Srbiji biti potpuno zabranjeno? Iz Svetske zdravstvene organizacije kažu da bi nadležni trebalo da sprovedu takvu meru, ali i da uvedu veće akcize na duvanske proizvode. Takvog mišljenja su i nepušači. Oni koji… »

Petriotsi spremaju novi ugovor za Brejdija

N1 Info 30.01.2019
Vlasnik Nju Ingland Petriotsa Robert Kraft nagovestio je da nema potrebe mnogo da razmišlja o mogućnosti da Tomu Brejdiju ponudi novi ugovor. Kvoterbek tima iz Bostona će u avgustu napuniti 42 godine, a sadašnji ugovor ističe mu na kraju naredne… »

REM za četiri i po godine pokrenuo 81 spor protiv televizija, dobio samo četiri

N1 Info 30.01.2019
U Prekršajnom sudu kažu da zahteve za pokretanje postupaka protiv najvećih televizija REM neretko pokreće mesecima pošto otkrije njihove prekršaje, te da su zatrpani predmetima i da zato često dolazi do njihovog zastarevanja, piše Cenzolovka… »

Mafini bez brašna

N1 Info 30.01.2019
Ovi kolačići mogu da se prave sa bilo kojom kombinacijom ukusa! Leblebija će zameniti brašno, a med se stavlja umesto šećera tako da je ovo veoma zdrava opcija ako želite da se zasladite. Sastojci: - 70g ovsenih pahuljica - 250g kuvane leblebije… »

Jovanović: Ovo nije Srbija iz 1996/97, ovo je Srbija koja više nema snagu za to

N1 Info 30.01.2019
Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je u Danu uživo TV N1 da bojkot sednica parlamenta vidi kao odraz nemoći. Srbiji je potrebno više Evrope i tržišta, a ne populizam i "Žuti prsluci", poručio je on. Komentarišući… »

Hamilton novu igračku dobija 13. februara

N1 Info 30.01.2019
Ekipa Mercedesa svoj novi bolid predstaviće 13. februara, a istog dana će se on prvi put naći na stazi, pre početka zvaničnih testiranja. Model W10 premijeru će imati na stazi „Silverston“, pet dana pre selidbe na „Katalunju“, gde će biti… »

Luka: Samo ne viči! Dirk: Treba da zaradiš minute, sine

N1 Info 30.01.2019
Dirk Novicki će na jedan dan izaći iz uloge saigrača Luke Dončića i biće trener mladom Slovencu i to tokom Ol-star vikenda. Tokom Ol-star vikenda u Šarlotu Dalas Meveriksi će imati dva predstavnika na utakmici budućih zvezda. Luka Dončić će… »