Izvor: N1 Info arhiva vesti 28.03.2019

Opozicija dočekivala ministre s fotografijama, doneli i robijašku kuglu

N1 Info 28.03.2019
Skupština Srbije počela je sednicu na kojoj članovi Vlade Srbije odgovaraju na pitanja poslanika, a pre početka nekoliko opozicionih poslanika dočekalo je ministre ispred Doma Narodne skupštine sa kojima su ušli u verbalni sukob. Izvor: N1… »

Brnabić: Nismo se uplašili dočeka opozicije u Skupštini

N1 Info 28.03.2019
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se ni ona ni ministri nisu uplašili što su ih poslanici i predstavnici opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) dočekali na ulazu u Skupštinu Srbije gde su došli da odgovaraju na poslanička pitanja. Brnabić je rekla… »

Solšeru trogodišnji ugovor u Junajtedu!

N1 Info 28.03.2019
Ole Gunar Solšer dobio je mesto stalnog menadžera Mančester Junajteda i potpisao je sa Crvenim Đavolima trogodišnji ugovor. Posle otkaza Žozeu Murinju, Solšer je trebalo da bude privremeni menadžer do kraja sezone, ali je obavio tako impresivan… »

Jensu Stoltenbergu produžen mandat na čelu NATO do 2022. godine

N1 Info 28.03.2019
Mandat generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga produžen je za još dve godine, do jeseni 2022. godine, saopštila je Alijansa. Bivši norveški premijer preuzeo je funkciju generalnog sekretara u oktobru 2014. godine, a mandat mu je potom produžen… »

Oglašena prodaja 55 hektara zemljišta PKB Korporacije a.d. iz Pančeva

N1 Info 28.03.2019
PKB Korporacija a.d. iz Padinske skele oglasila je prodaju 55 hektara zemljišta na katastarskoj opštini Komareva humka, a početna cena je 2,2 miliona evra, odnosno 3,8 evra po kvadratnom metru. Na ovoj parceli nalazi se 39 objekata koji nisu u… »

Evropski parlament za ukidanje viza za Kosovo

N1 Info 28.03.2019
Evropski parlament usvojio je predlog Evropske komisije kojim se od članica EU traži vizna liberalizacija za građane s kosovskim pasošima. Komesar Evropske unije za unutrašnja pitanja Dimitris Avramopulos izjavio je da je zadovoljan činjenicom da je… »

Ljimaj: Međusobno priznanje jedino prihvatljivo rešenje

N1 Info 28.03.2019
Zamenik premijera Kosova i kopredsedavajući prištinske delegacije za dijalog o sveobuhvatnom pravno obavezujućem sporazumu o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije Fatmir Ljimaj izjavio je da je usvajanje Zakona o dijalogu i platformi "demonstracija… »

Albanski demonstranti pokušali da upadnu u parlament

N1 Info 28.03.2019
Pristalice albanske opozicije pokušale su da upadnu u parlament tokom protesta na kome traže ostavku vlade i prevremene izbore. Demonstranti predvođeni Demokratskom strankom desnog centra koristili su dimne bombe i razne predmete da gađaju policiju sa… »

Johanes Han imenovan za ambasadora Sportskih igara mladih

N1 Info 28.03.2019
Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je u Beogradu da će učiniti sve da promoviše regionalne Sportske igre mladih, jer one doprinose boljem razumevanju i pomirenju u regionu. Han je imenovan za ambasadora Sportskih igara mladih, a statuu… »

Adria News iz Luksemburga, vlasnik TV N1, traži zaštitu međunarodnih institucija

N1 Info 28.03.2019
Adria News iz Luksemburga, vlasnik televizije N1, uputila je pismo na više od 130 adresa međunarodnih i nevladinih organizacija, medijskih asocijacija, kao i Evropske unije i zatražila zaštitu televizije N1 i njenih novinara od kampanje koju protiv N1… »