Izvor: N1 Info arhiva vesti 28.03.2019

Gosti N1 o investitorskoj gradnji: Vračar je najsrećniji kada ga ne diraju

N1 Info 28.03.2019
Arhitekta Vesna Milićević Antonić i predsednik Društva za ulepšavanje Vračara Aleksandar Arsenijević govorili su u Danu uživo o problemu investitorske gradnje na Vračaru. "Prinuđeni smo da radimo posao građevinske inspekcije", kaže… »

Svilar neće da brani za Srbiju

N1 Info 28.03.2019
Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije i mladi golman Benfike Mile Svilar imali su u Lisabonu sastanak, ali on nije završen onako kako su se predstavnici FSS nadali. Kako je preneo portugalski portal "A Bola" Mile Svilar se sastao sa predstavnicima… »

Kejn: Ako opet bude rasizma, izlazimo sa terena

N1 Info 28.03.2019
Kapiten reprezentacije Engleske i napadač Totenhema Hari Kejn najavio je da se neće libiti da povuče tim sa terena ukoliko njegovi saigrači ponovo budu predmet rasističkih uvreda. Kejn je aludirao na situaciju sa utakmice kvalifikacija za Evropsko… »

Mijat o Savu, Luki, Dušanu, Partizanu i Realu...

N1 Info 28.03.2019
Predrag Mijatović boravio je u četvrtak u Beogradu gde je uručio plaketu novom ambasadoru Sportskih igara mladih Johanesu Hanu, ali je imao vremena da sa medijima razgovara i o dešavanjima u fudbalu. I sam ambasador Sportskih igara mladih, Predrag… »

Vulin: Najveća pretnja Srbiji dolazi iznutra od opozicije

N1 Info 28.03.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Vojska Srbije spremna da zaštiti državu od svake opasnosti koja dolazi spolja, ali da najveća pretnja dolazi iznutra i to od opozicije na šta vojska ne može da odgovori, već to mogu samo građani na… »

Agencija Beta primila pretnje sms-om da će biti spaljena

N1 Info 28.03.2019
Agencija Beta i njen glavni i dogovorni urednik Dragan Janjić ponovo su izloženi pretnjama da će biti fizički napadnuti. "Ako u subotu bude nereda, čini mi se da će Beta biti spaljena. Ništa strašno kao u RTS, demokratski izraženo… »

Han: O pretnjama televiziji N1 govoriću u petak

N1 Info 28.03.2019
Pretnje televiziji N1 bile su povod i za novinare koji su postavljali pitanja evropskom komesaru za pregovore i proširenje Johanesu Hanu, po njegovom dolasku u Beograd. Međutim, na pitanje Insajdera na tu temu, komesar Han rekao je da će odgovoriti… »

IFJ i EFJ osudile kampanju koja se sprovodi protiv N1

N1 Info 28.03.2019
Međunarodna federacija novinara (IFJ) i Evropska federacija novinara (EFJ) osudile su napade na slobodu govora u Srbiji i pozvale vlasti da prestanu sa etiketiranjem medija. "Televizija N1 suočena je sa kampanjom pretnji i pritisaka koje dolaze od… »

Kisić: Položaj Srba na Kosovu dramatično pogoršan zbog priča o podeli Kosova

N1 Info 28.03.2019
Pregovori o podeli Kosova moraju odmah da prestanu jer je to dramatično pogoršalo situaciju Srba na Kosovu, rekla je Izabela Kisić iz Helsinškog odbora govoreći o nalazima izveštaja te organizacije o položaju srpske zajednice na Kosovu. Ono što bi… »

Kulturni centar u Parizu ponovo tema: Izložba uklonjena ili urolana?

N1 Info 28.03.2019
O Kulturnom centru Srbije u Parizu se izgleda govori samo onda kada se povuče neka izložba. Poslednji takav slučaj dogodio se pre nekoliko dana kada je, kako se navodi u jednom fejsbuk postu "izložba uklonjena kako zvanicama na koktelu ne bi bilo… »