Regioni arhiva vesti 31.03.2019

Salomin ples, i strah od njenog poslužavnika

Jugmedia 31.03.2019
Nemoj molim te! Nemoj više da čačkaš opoziciju. Rastgrnuće me. A i na slabog se ne udara! Ako udaraš po vlasti, biraj reči. Umeš ti to. Molim te! Od mene se dakle traži da na plajvaz navučem „prezervativ“ i da kolumnišem vozeći slalom po… »

Lokalni izbori u Turskoj: Erdogan glasao u Istanbulu

Sandžak press 31.03.2019
Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan u pratnji supruge Emine Erdogan glasao je danas u četvrti Uskudar u Istanbulu. U Turskoj se danas održavaju izbori na kojima građani biraju lokalnu vlast za mandat od pet godina. Nakon što je iskoristio pravo… »

Kusari-Lila: Za pravo pomirenje Srbija treba priznati genocid na Kosovu

Sandžak press 31.03.2019
Korupcija i nepotizam među glavnim su problemima sa kojima se suočava Kosovo. Čelnici kosovskih institucija godinama ponavljaju da se zalažu za rješavanje tih problema, ali konkretni rezultati često izostaju. Posljednjih nekoliko sedmica u centru… »

Macron: Američko priznanje Golanske visoravni protivno međunarodnom pravu

Sandžak press 31.03.2019
Francuski predsjednik Emmanuel Macron izjavio je kako je američko priznanje izraelskog suvereniteta nad okupiranom Golanskom visoravni protivno međunarodnom pravu i samo povećava napetost u regionu. U saopćenju iz Jelisejske palate navedeno je kako se… »

Zatvorena birališta u Turskoj, rezultate glasanja pogledajte ovde

IndeksOnline 31.03.2019
ISTANBUL – U Turskoj su danas održani lokalni izbori, na osnovu čijih rezultata će biti dodijeljeni mandati predstavnicima lokalnih vlasti za narednih pet godina, a sva biračka mjesta u zemlji zatvorena su u 17 sati. Biračka mjesta širom zemlje… »

Hrvatska povlači kukuruznu krupicu koju pakuje Moravka Leskovac

Jugmedia 31.03.2019
Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske obavestilo je potrošače da se povlači i opoziva kukuruzna krupica „Lara“ od jednog kilograma, poreklom iz Srbije. Povlače se proizvodi s rokom trajanja do 13. decembra, zbog povećane količine tropanskih… »

Rangelov: Pelene kao stepenica ka nebu!

Jug press 31.03.2019
LESKOVAC Leskovački ortoped Aleksandar Saša Rangelov, koji je , sa svojom visoko podignutom stisnutom pesnicom posta simbol protesta koji se svakog petka dešavaju u ovom gradu izneo je nekoliko predloga za praktično odvijanje protesta. “Za sve vas… »

FK Dinamo sutra protestuje u centru Vranja

Jugmedia 31.03.2019
Fudbalski klub Dinamo iz Vranja, najavio je danas da će u ponedeljak 1. aprila organizovati mirne proteste zbog, kako piše u saopštenju, „neisplaćenog novca od strane lokalne samouprave i teške finansijske situacije u kojoj se klub nalazi“… »

U KMF Wild Boars zadovoljni sezonom

Ritam grada Kg 31.03.2019
Najmlađi član Wild Boars porodice, futsal klub, u prvoj sezoni u kojoj se takmiči pod ovim imenom ostavario je zapažene rezultate. Sezonu će okončati gostovanjem lideru na tabeli ekipi Metalac Kolorado. Pre poslednjeg kola kragujevačka ekipa… »

Srbija nas priprema da budemo najbolji u Americi

Jugmedia 31.03.2019
Naš obrazovni sistem je dobar, jedan od najboljih na svetu, samo nam praktični deo nedostaje tokom školovanja. U našim školama i na fakultetima se stiču široka znanja, pa ja sada u Americi mogu da stanem i pričam sa bilo kim o svetskoj… »