Izvor: Pravda arhiva vesti 09.04.2019

Žele totalnu unutrašnju nestabnilnost Srbije: Petrušić upozorava na pakleni plan za otimanje Kosova!

Pravda 09.04.2019
Gost jučerašnjeg jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" bio je srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac Jugoslav Petrušić. Tema koja je bila u fokusu razgovora je pitanje Kosova i nestabilnosti Srbije. Zatim, pitanja kao što su, da li i kako… »

Mapa srpske smrti! Izgubićemo milione ljudi, nova karta otkriva kako će "bela kuga" masakrirati našu zemlju (foto)

Pravda 09.04.2019
"Bela kuga", odnosno smanjeni natalitet, problem je mnogih zemalja sveta, ali je i gorući problem Srbije. Prošle godine je u Srbiji rođeno samo 63.958 beba, što je najmanji broj dece od kako se ova statistika vodi u našoj zemlji. Podaci Republičkog… »

Ovako je tukao jedan od najžešćih momaka sa beogradskog asfalta! Ovo je jedini snimak boks meča Ljube Zemunca (video)

Pravda 09.04.2019
Pored svih dela i burnog života boksovao je za klub “Frankfurt” u ekipi zajedno sa proslavljenim šampionom Darkom Celingerom i mnogim poznatim borcima Nemačke. Kažu da u ringu nije imao mnogo uspeha jer su rukavice ublažavale njegove udarce… »

Evo gde treba da ljubite ženu da bi poludela za vama! Osetljiva tačka - nikad ne biste pogodili!

Pravda 09.04.2019
Često se diskutuje o G tačkama i mestima na ženskom telu koje navodno uzbuđuju i dovode žene do ludila. Iako većina misli da su najbitnije tačke one koje se nalaze na polnom organu i oko njega, mi smo tu da vam kažemo da pažnju usmerite ka jednom… »

Njihove uzdahe čula i subotićka: David i Ana imali žestoki seks u tuš kabini! A onda uzeli stolicu, pa se desilo…

Pravda 09.04.2019
Luna Đogani i Marko Miljković, tokom seksa u kupatilu koristili su stolicu. Ova tehnika je očigledno zaintrigirala Anu i Davida, te su i oni poželili da isprobaju isto. Naime, njih dvoje su ušli u tuš kabinu, pokušali da unesu stolicu i isporbaju… »

Ameri ovo nisu očekivali: Ruski Cirkon mnogo brži nego što se mislilo! Za 5 minuta stiže do Pentagona i ništa ne može da…

Pravda 09.04.2019
Supersonična raketa „Cirkon“ pokazala se kao znatno brža nego što su pretpostavljali zapadni eksperti. "Pošto je brzina rakete 11.000 kilometara na sat, pet minuta bi bilo dovoljno da ona stigne do Pentagona i da ga uništi", naveo je nemački… »

Ekonomski krah! Amerika gubi na svim poljima! Nešto što je pre više decenija izgledalo nemoguće sada je realnost?!

Pravda 09.04.2019
Amerika, koja je decenijama bila neprikosnovena ekonomska sila, počela je da puca na svim poljima, ocena je analitičara. Uprkos obećanju predsednika Donalda Trampa da će Ameriku ponovo učiniti velikom, njegova međunarodna ekonomska politika nije se… »