Volela bih da vidim da li je pričao sa Putinom kada je napadnut kapitol! Klintonova i Pelosi tvrde da je Tramp u dogovoru sa Rusima?!

Pravda 19.01.2021  |  Tanjug
Volela bih da vidim da li je pričao sa Putinom kada je napadnut kapitol! Klintonova i Pelosi tvrde da je Tramp u dogovoru sa…

Bivša američka državna sekretarka i bivši kandidat za predsednika SAD, Hilari Klinton, objavila je da je razgovarala sa predsednicom Predstavničkog doma Nensi Pelosi i da se sa njom složila da je potrebno oformiti posebno istražno telo za utvrđivanje veza Donalra Trampa i Rusije.

"Kongres mora da osnuje istražno telo poput 9/11 Komisije da bi se utvrdile Trampove veze sa Putinom, kako bismo mogli da popravimo štetu po našu nacionalnu bezbednost i sprečimo da marioneta ikad zauzme mesto predsednika", napisala je Klintonova na Tviteru. Klinton je u svom podkastu na Tviteru rekla Pelosi da bi bila zainteresovana za objavljivanje snimaka telefonskih razgovora Trampa kako bi se videlo da li je bio na vezi sa Putinom u vreme nereda u Kongresu 6.

Povezane vesti »

Klinton protiv Putina

Klinton protiv Putina

Vesti online 19.01.2021
Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »