"Zašto bismo zaustavljali našu srpsku: Braću?" Putinova marioneta gura Srbiju u "međunarodni korpus" da ratuje protiv Ukrajine (video)

Blic 16.09.2022
"Zašto bismo zaustavljali našu srpsku: Braću?" Putinova marioneta gura Srbiju u "međunarodni korpus" da ratuje protiv…

Ruski propagandisti ne miruju, a sada su otišli korak dalje i Srbiju bi da uvuku u Ukrajini! To predlže Vladimir Sovjov, jedan od najpoznatijih ruski televizijski voditelj i podržavalac politike tamošnjeg predsednika Vladimira Putina, koji se založio se za to da Rusija napravi "međunarodni korpus" za rat u Ukrajini kojem bi pristupila i Srbija, rame uz rame sa Venecuelom, Nikarakvom, Kubom, Iranom i Severnom Korejom.

Solovjev, inače voditelj, pisac i zdušni podržavalac Putinove politike, koga SAD smatra "najenergičnijim" propagandistom Kremlja i jednim od "glavnih aktera u kampanjama dezinformisanja ruske vlade". Međutim, on se ovog puta nije bavio dezinformacijama, ali jeste Srbijom, pa je u TV emisiji koju "Putinova marioneta", kako ga zovu zapadni mediji, vodi na " Rusija 1", pozvao na pravljenje takozvane "međunarodne koalicije". - Amerikanci čak i kada ratuju protiv

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »