Na čelu PUPS- a u Vrnjačkoj Banji Milomir Perović: Pridružilo nam se još 300 članova, ovo je sada novi početak

Beta 17.12.2022

Na čelu opštinskih odobra PUPS - Solidarnost u Vrnjačkoj Banji, Prokuplju i Žagubici izabrani su danas novi predsednici.

Na čelu Opštinskog odbora PUPS - Solidarnost i pravda u Vrnjačkoj Banji izabran je Milomir Perović.

Na izbornoj sednici skupštine održanoj za potpredsednike ovog gradskog odbora izabrani su Jasna Pajić, Slobodan Disović i Radovan Stamenčić, a na istoj sednici izabrani su članovi stalnog sastava gradskog odbora, nadzorni odbor, disciplinska komisija i sekretar.

"Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije u Vrnjačkoj Banji jača je za novih 300 članova. Ovo je sada novi početak - ljudi znaju gde valja otići i sa kim valja biti i za šta se treba boriti. PUPS će u Vrnjačkoj Banji i okolini biti nezaobilazan na lokalnoj političkoj sceni", rekao je Perović, koji je i predsednik novoformiranog udruženja penzionera.

Na čelu PUPS - Solidarnost i pravda u Prokuplju izabran je Miloslav Petrović, a potpredsednici su Nebojša Ristić i Sunčica Nestorović.

U Žagubici za predsednika je izabran Dejan Avramović, a za potpredsednike Gordana Tomić i Stojan Đorđević.

"Unutarpartijski izbori održavaju se u svih 129 gradskih i opštinskih odbora širom Srbije. Cilj nam je kadrovsko i organizaciono jačanje Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda. Istovremeno, to je i puna akciona i kadrovska osposobljenost da se realizuju osnovni programski ciljevi PUPS - Solidarnost i pravda, ali i početak ozbiljnih priprema za buduće izbore. Zajedno su penzioneri, poljoprivrednici i proleteri, zajedno su i mladi i stari", izjavio je predsednik izvršnog odbora PUPS - Solidarnost i pravda Ilo Mihajlovski.

Prioritet PUPS – Solidarnost i pravda je oživljavanje zadrugarstva u selima dodelom bespovratnih sredstava zadrugama, uvođenje Garantnog fonda za strateške poljoprivredne proizvode, koji bi doneo nužnu sigurnost poljoprivrednicima, kao i zalaganje za reformu PIO fonda u delu obračuna i uplata doprinosa za poljoprivrednike, navedeno je.

(Beta, 12.17.2022)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »