"Otrov" deportovan u Hrvatsku: Vulića povezuju sa klanom Darka Šarića: Ovako je iz Kolumbije izručen jedan od najtraženijih begunaca (video/foto)

Blic 18.05.2023
"Otrov" deportovan u Hrvatsku: Vulića povezuju sa klanom Darka Šarića: Ovako je iz Kolumbije izručen jedan od…

Manuel Vulić (37) deportovan je u sredu uveče iz Kolumbije pod visokim merama bezbednosti i u pratnji pripadnika ATJ Lučko i Uprave kriminalističke policije na zagrebački aerodrom, zbog pretnje nacionalnoj bezbednosti. Iz Kolumbije je stigao preko Španije. Vulić, poznat po nadimku Veneno - Otrov, jedan je od najtraženijih hrvatskih begunaca. Uhapšen je u akciji kolumbijske policije i Interpola.

Imao je slovenačka dokumenta, tri godine živeo je u Kolumbiji predstavljajući se kao međunarodni policajac pod imenom Borut Mozgan. Kolumbijski mediji pisali su o Vuliću kao članu međunarodne organizacije u kojoj je više Hrvata i koja se bavi krijumčarenjem kokaina iz Kolumbije u Evropu. Agencija iz SAD-a obavestila je Kolumbiju da se Vulić nalazi u njihovoj zemlji. Uhapšen je u gradu Pereiri na zapadu Kolumbije. Kolumbijski mediji navode da je Vulić član

Pročitajte još

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »