Kada je ovo video, mladoženja pao je u nesvest Svi pričaju o ovom snimku, mladenci otišli u sobu, pa nastao haos (video)

Alo 29.10.2023
Kada je ovo video, mladoženja pao je u nesvest Svi pričaju o ovom snimku, mladenci otišli u sobu, pa nastao haos (video)

Mnoge žene koriste mnogo šminke i kozmetike kojom bi prikrile eventualne nedostatke. Nekima je to sastavni deo svakodnevnivce, pa nije retkost da se probude kao jedna osoba, a iz kuće izađu kao totalno druga. Plastična hirurgija je toliko uznapredovala da se više ne može ni ući u trag prvobitnom izgledu mnogih dama. Međutim, pojedine ne žele da olako idu “pod nož” pa se koriste šminkerskim i drugim doskočicama. Jedan snimak tako je postao rado gledan i deljen na društvenim mrežama, a izazvao je salve smeha.

Snimak počinje novopečenim bračnim parom koji je tek završio svadbeno slavlje i jedva uspeva da iz hotelske sobe istera preostalu rodbinu kako bi najzad njih dvoje uživali u intimnosti prve bračne noći. Mladoženja je zaljubljeno gledao u prelepu nevestu. Ona je imala usku korset venčanicu sirena kroja, dok joj je duga crna kosa padala u uvojcima duž ramena. Mlada je ustala kako bi se raskomotila za dugoočekivanu prvu bračnu noć, a onda je usledio spektakl. A post

Alo »

Svet, najnovije vesti »