Na novosadskom sajmu: "Putokazi",„NS Gaming Week” i „Dani Laze Kostića” Sinergija obrazovanja, umetnosti i novih tehnologija (foto, video)

Dnevnik 21.03.2024  |  Dnevnik.rs
Na novosadskom sajmu: "Putokazi",„NS Gaming Week” i „Dani Laze Kostića” Sinergija obrazovanja, umetnosti i novih…

Međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi”, prvi Sajam gejminga „NS Gaming Week” i manifestacija „Dani Laze Kostića”, koji traju do 23. marta, otvoreni su , a prazničnu atmosferu hale „Master”, gde nema društvenih mreža, već živih kontakata, sinergije kulture, umetnosti, obrazovanja i novih tehnologija, upotpunilo je gostovanje prdestavnika Ministarstva prosvete, pokrajinskih sekretarijata, fakulteta, Grada i Školske uprave.

– Sa sigurnošću možemo reći da je obrazovanje u Srbiji dostupno svakom detetu, da nudi lepezu mogućnosti i izbora, da se nastavni planovi menjaju tako da obezbeđuju ishode učenja koji daju kopetencije koje će mladima omogućiti da odrastu u odgovorne ljude i budu u stanju da ostvare ambicije, tj. da imaju ličnu satisfakciju, ali da budu korisni čitavom društvu – rekla je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović. – Posebna vrednost našeg obrazovnog sistema jeste

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »