"I mi krećemo put grčke": Prvo oglašavanje supruge Nikole Rokvića o detaljima hodočašća: "Spremao se sa stručnjacima, godinama je na umu imao ovaj put"

Blic pre 9 dana
"I mi krećemo put grčke": Prvo oglašavanje supruge Nikole Rokvića o detaljima hodočašća: "Spremao se sa stručnjacima…

Nikola Rokvić sa suprugom Bojanom osnovao je fondaciju pod nazivom „Porodica“, a njihova prva misija je pomaganje pedijatrijskoj onkologiji. Nikola je sa tim ciljem krenuo peške na put od 1.150 kilometara, do manastira Svetog Nektarija Eginskog i na tom putu će prikupljati sredstva za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečije onkologije.

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović za „Blic“ je otkrila kako su tekle Nikoline pripreme za ovu neobičnu i pre svega humanu misiju. Rekla je da se svakodnevno čuju, kao i da je vrlo ponosna na njena. U ovim trenucima smatra da je najvažnije da mu bude čvrsto uz njega kao podrška: - Mislim da se Nikola na ovakve podvige sprema već dugo i negde je on poslednjih par godina na umu imao ovaj put. A koliko se konkretno spremao za ovu misiju je tri meseca, kada je i

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »