Mladić (20) na nagovor prijatelja otišao u bolnicu, kada se probudio iz anestezije, doživeo šok života: "Sad ćemo morati da se venčamo. Ako nećeš, ubiću ti oca"

Blic pre 5 dana
Mladić (20) na nagovor prijatelja otišao u bolnicu, kada se probudio iz anestezije, doživeo šok života: "Sad ćemo morati…

Bizaran slučaj mladića koji je navodno neželjeno promenio pol, podigao je na noge njegov rodni grad. Prema tvrdnjama žrtve njega je intimni prijatelj na prevaru odveo u kliniku gde mu je nakon što je dobio anesteziju, promenjen pol. Pravi šok je nastupio kada je nakon buđenja saznao šta se dogodilo, te i pretnje prijatelja da sada mora da se uda za njega.

Muškarac star 20 godina je navodno podvrgnut neželjenoj promeni pola nakon što ga je intimni "prijatelj" namamio u bolnicu pod lažnim izgovorom. Čovek koga je "prijatelj" prevario da ode u bolnicu probudio se i otkrio da su mu genitalije uklonjene. Operacija promena pola navodno je bila deo bizarne zavere koja bi omogućila paru da se venča. Kako oštećeni tvrdi, njegov prijatelj je čak navodno bio u dosluhu sa lekarima da ga namami u kliniku pod lažnim izgovorom.

Blic »

Zabava, najnovije vesti »