Svađa Srba oko turbofolka i paradajz turizma u Grčkoj zapalila društvene mreže:"Ko je***o nosi džakove paprike na letovanje da bi ih pekao u apartmanima osim Srba?"

Blic pre 5 dana
Svađa Srba oko turbofolka i paradajz turizma u Grčkoj zapalila društvene mreže:"Ko je***o nosi džakove paprike na…

Kolo, "paradajz turizam" i turbofolk, glavni su okidači razdora u raspravama Srba na društvenim mrežama. Ni to što su kraj mora, ni što su na odmoru sa najmilijima, pa ni činjenica da nemaju nikakvu obavezu sem uživanja ne sprečava naše ljude da se svađaju i raspravljaju. Ono što je možda najgore, sudeći po objavama na mrežama, jeste činjenica da ne biraju reči, te se dnevnik uvreda sam piše.

Bilo da kudite ili da branite postupke Srba na letovanju, epilog je isti - nastaće haos u komentarima na društvenim mrežama. Dok jednima smeta igranje kola na plaži u Grčkoj, drugima smetaju oni koji uzimaju ležaljke i plaćaju 50-ak evra dnevno za kafe i pića pod suncobranom. Jednostavno, ljudima je teško ugoditi. Ono što je evidentno ipak je veći broj onih kojima smeta etiketiranje sopstvenog naroda kao najgoreg gde god da se pojave na plaži. "Odeš na more i

Grčka »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »