Naslovne strane za ponedeljak, 9. septembar 2024. godine

Beta pre 7 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o najavama uvođenja obaveznog vojnog roka, o problemima sa vodom u Srbiji i cenama iznajmljivanja stanova u Beogradu.

ALO - Povodom razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Ljuboviji, na temu iskopavanja litijuma "Ljudi su videli da je državi stalo do njihovog zdravlja".

BLIC - "Otisci četiri prsta, fotka i možeš u EU", o novim pravilima putovanja u zemlje Unije. "Vojni rok: Plata, slobdni vikend i obuka blizu kuće?", o vojnom roku.

VEČERNJE NOVOSTI - "Pregledano 30.000 ljudi, 20 zadržano u bolnici", o besplatnim preventim pregledima. "Jadarit šansa, a ne razlog za strah", kazao je profesor Dejan Ilić.

DANAS - List piše da su njegov čitaoci većinski protiv uvođenja vojnog roka, u tekstu pod naslovom: "Neka ide 700.000 botova da salutiraju Vučiću i Gašiću".

INFORMER - "Srbija se oprostila od Bore", o sahrani rok muzičara Bore Đorđevića.

KURIR - "Težak posao", ocena predsednika Srbije Aleksandra Vučića o pregovorima s kompanijom Rio Tinto, u vezi rudarenja litijuma u dolini Jadra.

NOVA - "Lakše upisati fakultet nego naći stan u Beogradu", piše list o problemima brucoša, navodeći da su kirije basnoslovne. List piše da je nestašica vode ovog leta zvanično registrovana u 65 mesta širom zemlje, u tekstu pod naslovom: "Srbija presušla".

POLITIKA - "Vučić: Biće ukinue sve liste čekanja u zdravstvu", prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "I trgovci traže da se GMO hrana jasno obeleži", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Vučić osam sati s narodom", o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića s građanima Ljubovije, na temu rudarenja litijuma.

(Beta, 09.09.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »