"Moramo da biramo između zdravlja sina i krova nad glavom": Porodica Stojanović došla do tačke kada nema rešenja za njihovo dete, a borili su se gotovo 26 godina (foto)

Blic pre 7 dana
"Moramo da biramo između zdravlja sina i krova nad glavom": Porodica Stojanović došla do tačke kada nema rešenja za…

Tragajući za izlečenjem svog sina Miloša, porodica Stojanović je iz Prokuplja krenula u Vrnjačku Banju da bi, kako se ispostavilo, ni iz čega došli u još veću neizvesnost. Miloš Stojanović je 26-godišnji momak i mnogi bi, kada to čuju, rekli "u punoj snazi". Nažalost, to nije tako. Od tumora vilice i teškog loma koji ga je mogao koštati noge, ovaj Prokupljanin prošao je niz operacija. Uz sve to, alergičan je na 80 odsto hrane!

Kako za "Blic" priča majka Jasmina, Miloš je rođen kao zdravo dete, ali od rođenja je alergičan na veći deo hrane. Ta okolnost prema njemu nije bila blagonaklona, pa mu je donela još veće zdravstvene probleme. - Sa osam godina moje dete je dobilo tumor vilice. To se dogodilo nakon komplikacije prilikom vađenja zuba. Operisan je 2004. godine, ali je 2013. morao na novu operaciju jer se tumor pojavio na drugoj strani vilice - nabraja uzrujana Jasmina, ni sama ne

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »