Manojlović: Odbornici Kreni-Promeni prisustvovaće sednici Skupštine grada Beograda

Beta pre 2 dana

Predsednik pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović izjavio je da će odbornici tog pokreta danas prisustvovati sednici Skupštine grada, čime prekidaju bojkot započet nakon lokalnih izbora.

Manojlović je na konferenciji za novinare u Skupštini grada Beograda rekao da će odbornici Kreni - Promeni prisustvovati sednici gradskog parlamenta, pre svega zato što se na dnevnom redu nalazi raspravi o delovima Urbanističkog plana u kojoj žele da učestvuju.

Manojlović je najavio i da će Kreni-Promeni tražiti raspravu o zelenim površinama, odnosno njihovom povećanju prilikom izrade Urbanističkog plana.

"To ne znači da priznajemo izbornu krađu. Nastavićemo da se borimo i na ulici i u institucijama i peticijama", rekao je Manojlović.

Povodom rasprave o rebalansu gradskog budžeta on je kazao da tu vidi "dosta spornih stvari" kao i da taj budžet nije razvojni.

Manojlović je podsetio da su odbornici Kreni-Promeni, koji do sada nisu prisustvovali sednicama Skupštine grada, prikupili više od 2,1 milion dinara od dnevnica od čega je deo doniran u dobrotvorne svrhe.

(Beta, 16.09.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »