(Foto) "samo nek se: Roka!" Ovo su poruke koje je Uroš Blažić slao prijateljima o masakru u "Ribnikaru": Posle samo 24 sata je ubio devetoro mladih!

Blic pre 3 sata
(Foto) "samo nek se: Roka!" Ovo su poruke koje je Uroš Blažić slao prijateljima o masakru u "Ribnikaru": Posle samo 24 sata…

Uroš Blažić, masovni ubica koji je 4. maja ubio devet mladih, a ranio još 12 u selima Malo Orašje i Dubona, tačno 24 sata pred stravični krvavi pir dopisivao se sa svojim prijateljima sat vremena pošto je dečak ubica u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio svoje vršnjake o masakru u školi, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, on se kobnog 3. maja, sat vremena pošto je dečak ubica pucao u OŠ "Vladislav Ribnikar", sa svojim prijateljima dopisivao o masakru u školi. Prema informacijama koje posedujemo, Blažića nezapamćena tragedija nimalo nije pogodila, što je podelio sa svojih šest prijatelja koliko je bio u toj zajedničkoj grupi. Hladnokrvnost Uroša Blažića zgranula je njegove prijateljice, a on je malo više od 24 sata kasnije ubio devetoro mladih i ranio još 12 njih.

Blic »

Hronika, najnovije vesti »