Šta su poručili Haradinaj i Tahiri u Skupštini Kosova povodom prisluškivanog razgovora funkcionerke Kurtijeve stranke i Milana Radoičića?

Danas pre 2 sata  |  KoSSev
Šta su poručili Haradinaj i Tahiri u Skupštini Kosova povodom prisluškivanog razgovora funkcionerke Kurtijeve stranke i…

Mimoza Kusari Ljilja, šefica Poslaničke grupe Samoopredeljenje, drugi je dan na meti opozicije u kosovskoj Skupštini – ovog puta na vanrednoj sednici posebno sazvanoj kako bi se raspravljalo o njenim navodnim razgovorima sa Milanom Radoičićem, čiji je nastavak obelodanjen ove nedelje.

Ipak, za razliku od juče, ona, ali ni drugi poslanici vladajućeg Samoopredeljenja – na sednici se danas nisu pojavili. To međutim, nije sprečilo opozicione poslanike da je održe i tu iznesu još jedan niz kritika na njen račun, sa posebnim fokusom na to da je ona zaslužna za to što je Radoičić učestvovao u određivanju minimalne zarade na Kosovu. Ne mogu da veruju da je u takvim odlukama, kako oni kažu, učestvovala osoba koja je direktno povezana sa srpskom BIA.

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »