Извор: Н1 Инфо архива вести 11.01.2016

ЛСВ у протестној шетњи у Београду

Н1 Инфо 11.01.2016
Неколико стотина присталица Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) одржало је протестну шетњу од Трга Николе Пашића до Уставног суда у Београду, где су предали иницијативу за оцену уставности дела Закона о буџетском систему… »

Бисерко: Вучић присилио Додика да одустане од референдума

Н1 Инфо 11.01.2016
Као саговорник ЕУ, од кога се имају одређена очекивања, премијер Србије Александар Вучић успео је да присили председника РС Милорада Додика да повуче претњу о напуштању заједничке босанске полиције и правосудних органа… »

Ухапшене три особе због заставе ИС у Великој Кладуши

Н1 Инфо 11.01.2016
Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (Сипа) данас су у ухапсили три особе, код којих је пронађено оружје и застава Исламске државе. Сипа је саопштила да су претресени објекти на три локације "с циљем… »

Група избеглица искочила из воза ка Славонском Броду

Н1 Инфо 11.01.2016
Око двадесет избеглица искочило је јутрос из воза који их је превозио ка Славонском Броду, али су брзом интервенцијом полиције ухваћени. Око 8.30 сати, након дојаве да је из воза у Славонском Броду, на железничкој станици… »

Додик: Нема компромиса између два политичка блока у РС

Н1 Инфо 11.01.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је илузорно очекивати да се оствари јединство два постојећа политичка блока у РС и да више нема могућности за било какве њихове разговоре. "Политички конфликт ће се… »

Реклама СНС у Арени: Истина или фотомонтажа?

Н1 Инфо 11.01.2016
Током отварања Европског шампионата уу ватерполу на друштвеним мрежама појавила се фотографија на којој се види лого Српске напредне странке на видео биму у Комбанк Арени. Организатори тврде да је у питању фотомонтажа и да… »

Протест "Новинари не клече" широм Србије

Н1 Инфо 11.01.2016
Протести "Новинари не клече" вечерас се одржава истовремено у неколико градова - Београду, Нишу, Крагујевцу, Суботици, Чачку, Бору, Младеновцу, Лазаревцу, Кикинди, Врању, Панчеву, Новом Пазару и Шапцу. Ово је треће… »

Чачак добио и другу одборничку групу СНС-а

Н1 Инфо 11.01.2016
Председник градског парламента Чачка Вељко Неговановић обавестио је у понедељак одборнике да је добио предлог за формирање две нове одборничке групе из редова Српске напредне странке и њихових коалиционих партнера. Једна… »

Фабрика воде у Баричу затворена због амонијака у Колубари

Н1 Инфо 11.01.2016
Обреновачка фабрика за прераду воде у Баричу затворена је због повећане концентрације амонијака у реци Колубари. Према речима градских челника, већина становника тренутно има воду и здравље људи није угрожено… »

Судар у Немањиној, деветоро људи повређено

Н1 Инфо 11.01.2016
Деветоро људи је повређено у судару градског аутобуса, путничког аутомобила и такси возила у Немањиној улици у Београду. Како је речено у МУП-у, судар се догодио јутрос у 10.50 у Немањиној 11 улици у смеру ка Славији. У… »