Хроника архива вести 29.04.2016

Панчево: Тело непознатог мушкарца испливало из Тамиша

Курир 29.04.2016
ПАНЧЕВО - Тело непознате мушке особе испливлао је данас око 13 сати из Тамиша на кеју у Панчеву, недалеко од "Водоремонта". Тело је послато на обдукцију и ДНК анализу како би се утврдио идентитет преминулог и узрок смрти. Како… »

Још једно самоубиство? Испливао леш из Тамиша код Панчева

Србија данас 29.04.2016
Тело је послато на обдукцију. Тело мушке особе испливлао је данас око 13 сати из Тамиша на кеју у Панчеву, недалеко од "Водоремонта". Тело је послато на обдукцију и ДНК анализу како би се утврдио идентитет преминулог и узрок… »

Младић пуцао себи у главу

Ало 29.04.2016
З. С. (23) из Власотинца убио се ноћас, пуцавши себи пиштољем у главу. Трагедија се догодила један сат после поноћи у кући његове породице, а о мотивима се само нагађа. Спекулише се да његов самоубилачки чин има везе… »

Трагедија у власотинцу: Младић пуцао пиштољем себи у главу

Курир 29.04.2016
ВЛАСОТИНЦЕ – Двадесетрогодишњи младић из Власотинца убио се ноћас, пуцавши себи пиштољем у главу, потврђено је у тамошњој полицији. Трагедија се догодила један сат после поноћи у кући његове породице. О мотивима… »

Самоубиство у власотинцу: Пуцао себи у главу, а разлог за то десио се пре годину дана?!

Србија данас 29.04.2016
Двадесетрогодишњи младић из Власотинца убио се ноћас, пуцавши себи пиштољем у главу, потврђено је у тамошњој полицији. Трагедија се догодила један сат после поноћи у кући његове породице. О мотивима овог… »

Насрнуо на мајку и сестрића

Ало 29.04.2016
Полиција је ухапсила В. Д. (40) из Бруса, због сумње да је избршио кривично дело насиље у породици. Сумња се да је В. Д. физички насрнуо на мајку и сестрића, коме је нанео лаке телесне повреде. Њему је, по одобрењу… »

Вавић ослобођен за покушај убиства на Блејвочу

Ало 29.04.2016
Апелациони суд у Београду правоснажно је ослободио данас Николу Вавића (26), млађег брата једног од вођа Партизанових навијаца Александра Вавића оптужби да је крајем маја 2014. године "на подмукао начин" покушао да убије… »

Самоубиство у Сурчину? Пронађено беживотно тело мушкарца на обали Саве

Србија данас 29.04.2016
Тело човека са раном из ватреног оружја пронађено је у аутомобилу марке "рено", на Савском насипу у Сурчину. Претпоставља се да је мушкарац од око 55 година извршио самоубиство. Човек без знакова живота пронађен је дана… »

Дечак из Ниша хитно пребачен у Београд!

Ало 29.04.2016
Малолетни П. И. (17) ког је ударила струја напона 25.000 волти транспортован је данас око поднева из Клиничког центра у Нишу на Институт за мају и дете у Београд, сазнаје „Ало!“. - Дете повређено струјним ударом. Око 12… »

Ране из ватреног оружја: Тело непознатог мушкарца пронађено на обали Саве код Сурчина

Курир 29.04.2016
БЕОГРАД - Тело непознатог мушкарца пронађено је данас око поднева на обали Саве код Сурчина. Тело мушкарца старости око 60 година пронађено је у возилу на Савском насипу, са раном нанетом из ватреног оружја. Лекари Хитне… »