Извор: Студио Б архива вести 11.11.2016

Умро Леонард Коен

Студио Б 11.11.2016
Легендарни канадски музичар, певач и песник Леонард Коен умро је у 82. години. „Са жаљењем вас обавештавамо да је легендарни песник, кантаутор и уметник Леонард Коен преминуо. Изгубили смо једног од најцењенијих визионара… »

Додик: Време је да прекинем комуникацију са Изетбеговићем

Студио Б 11.11.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је време да прекине сваку комуникацију са бошњачким чланом Председништва БиХ Бакиром Изетбеговићем иако, како је рекао, мисли да је БиХ неопходан снажан… »

Дикићев адвокат негира да он разматра споразум о признању кривице

Студио Б 11.11.2016
Бранилац Братислава Дикића, осумњиченог за припремање терористичких напада у Црној Гори, адвокат Милан Петровић саопштио је данас да његов брањеник није разматрао потписивање споразума о признању кривице са… »

Велике кише изазвале поплаву у Ријеци

Студио Б 11.11.2016
Киша која данас непрекидно пада у Ријеци изазвала је бројне проблеме, а улице су потпуно поплављене. Из многих уличних шахтова вода куља, а на друштвеним мрежама појавили су се бројни снимци и фотографије које то показују… »

Мали: Изградња фабрике Меи Та симбол економског опоравка

Студио Б 11.11.2016
Кинеско-француска компанија Меи Та, која прави фабрику у Баричу за производњу делова за аутомобиле и моторе купиће још једну парцелу од 17 хектара како би у другој фази тог пројекта могла да направи другу фабрику, изјавио је… »

Лекић: Скандалозно понашање председника Филипа Вујановића

Студио Б 11.11.2016
Лидер опозиционог Демоса Миодраг Лекић састао се данас са шефом Делегације ЕУ у Подгорици Аивом Оравом и предочио му да председник Црне Горе Филип Вујановић „скандалозно чашћава“ своју партију мандатаром иако није још… »

Укључена комплетна новогодишња расвета

Студио Б 11.11.2016
Комплетна новогодишња расвета укључена је од синоћ у Београду, на 51 локацији, што је за 24 више него претходне године. Директор Беоком сервиса Дарко Главаш је током обиласка локација на којима је постављено ново… »

Словенци уздржани према Трампу, медији забринут

Студио Б 11.11.2016
Словеначка политика на победу Доналда Трампа реаговала је врло уздржано, а водећи медији у тој држави, одакле је родом будућа прва дама САД Меланија, изражавају забринутост да би талас популизма могао захватити и Европу… »

Искуство стечено у „Бг пракси” важно за развој каријере

Студио Б 11.11.2016
Градоначелник Београда Синиша Мали присуствовао је у Старом двору уручењу сертификата полазницима „Бг праксе” који су обавили четворомесечну професионалну праксу у Управи Београда, Градском већу, јавним и комуналним… »

Група миграната кренула пешке ка Хрватској

Студио Б 11.11.2016
Група миграната, углавном из Авганистана и Пакистана, кренула је данас из Београда пешке ка Хрватској, у нади да ће прећи границу и ући у земљу ЕУ. Комесаријат: Мигранти погрешно информисани. Они се крећу аутопутем ка… »