Извор: Телеграф архива вести 26.11.2016

Умро је друг Кастро: Тренутак у којем брат саопштава да је Фидел преминуо (ВИДЕО)

Телеграф 26.11.2016
Председник Кубе Раул Кастро саопштио је нешто после поноћи дрхватим гласом на националној телевизији да је његов старији брат преминуо у петак у 22.29 сати, а обраћање је завршио узвикујући револуционарни слоган: "Ка… »

Нечувено! Председница Хрватске се сликала са заставом која на себи има усташки симбол! (фото)

Телеграф 26.11.2016
Јањичек се обратио јавности и објавом на Фејсбуку у којој је навео да је заставу поставио уз лично допуштење председнице. На друштвеним мрежама се појавила фотографија хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић са… »

Реконструкцијом кружног тока добијамо више линија: Трамваји ће поново ићи од Славије до Калемегдана

Телеграф 26.11.2016
- Идеја је да од Славије, преко Краља Милана, Теразија, Трга републике и Васине улице до Калемегдана (Доњи гарад) саобраћа трамвај на линији 1 - рекао је градски менаџер. Градски менаџер Горан Весић најавио је данас да… »

Додик: Куба ће бити упамћена по Кастру

Телеграф 26.11.2016
- Куба бити упамћена по Кастру - борцу и великом патриоти - који је уживао углед у делу слободоумног света који цени слободу свих народа а против било каквих притисака - наводи председник Републике Српске у Телеграму… »

Туча у БЕОГРАДУ: Пребијен директор хирургије КЦ "Србије"

Телеграф 26.11.2016
Након неспоразума око реда испред киоска, НН мушко лице је рукама задало више удараца у пределу главе мушкарцу (63). На углу Владетине и Улице краљице Марије, након неспоразума око реда испред киоска, НН мушко лице је рукама… »

Нови Сад ће од данас бити још лепши: Милош Вучевић обишао нова возила градске чистоће (фото)

Телеграф 26.11.2016
- Град Нови Сад, у сарадњи са републичким и покрајинским властима, почео је израду претходне студије изводљивости за регионални центар за управљање отпадом у Новом Саду, као будуће трајно решење за одлагање отпада -… »

Боља инфраструктура и више нових објеката од уштеђевине: Београд је успео феноменалну ствар!

Телеграф 26.11.2016
Градоначелник је прецизирао да се поједине ствари, попут грађевинског материјала, аутомобила или енергената више не набављају појединачно, већ на једном месту, кроз Службу за централизоване јавне набавке и контролу набавки… »

Овако је Град Београд одао почаст војводи Васи Чарапићу (фото)

Телеграф 26.11.2016
Заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић подсетио је да се данас присећамо погибије великог јунака Васе Чарапића. Заменик градоначелника Андреја Младеновић положио је данас венац на споменик Васи Чарапићу… »

Ноћ хорора у Београду: Повређено 11 особа, пожар у Милешевској улици

Телеграф 26.11.2016
Међу повређенима је и дечак (13) који је добио лакше повреде у саобраћајној незгоди око 19.15 сати на Сланачком путу. У удесима, који су се протекле ноћи догодили на београдским улицама, повређено је 11 особа, а у пожару… »

Ко упорно пали аутомобиле у БЕОГРАДУ: Изгорео "бмв" у блоку 63

Телеграф 26.11.2016
За сада није познат узрок избијања пожара, као ни да ли је подметнут. Аутомобил марке “бмв ” изгорео је синоћ око 23.40 сати у блоку 63 на Новом Београду, али на срећу није било повређених. ГОРЕЛИ АУТОМОБИЛИ У БЕОГРАДУ… »