Извор: Телеграф архива вести 26.11.2016

Нинова ћерка није могла да сакрије сузе: Оно што је Марија Шерифовић учинила за њу, памтиће до краја живота (ВИДЕО)…

Телеграф 26.11.2016
Гест Марије Шерифовић је за сваку похвалу. Сандра Решић расплакала је све у студију “Звезда Гранда” својим наступом. Она се прво на перфектан начин отпевала песму “Све моје зоре” “Тропико бенда”, а нешто касније… »

Французи нуде мигрантима новац да се врате у своје земље!

Телеграф 26.11.2016
Како одбити овако великодушну понуду!? Француска нуди мигрантима 2.500 евра да се добровољно врате кући, а понуда важи до 31. децембра. Фијон пуца на место председника Француске, а ово је његов чврсти став о Косову Француске… »

Куба у сузама: Умро је Фидел Кастро (ВИДЕО)

Телеграф 26.11.2016
Герилац, државник и један од најживописнијих челника модерне историје умро је у 90. години. Велика већина Кубанаца не познаје живот без човека којег једноставну зову - Фидел. ФИДЕЛ КАСТРО НАПУНИО 90 ГОДИНА: Погледајте како… »

Вучић упутио телеграм саучешћа, а придружили му се и други политичари: Србија ће увек ценити слободарски дух Фидела…

Телеграф 26.11.2016
- Веома ме је ожалостила вест о смрти Фидела Кастра, дугогодишњег лидера Републике Кубе. Кроз његов живот и рад, као једне од најупечатљивијих светских државничких фигура двадесетог века, одсликава се највећи део… »

Протести у Сеулу, хиљаде људи траже оставку председнице (ФОТО) (ВИДЕО)

Телеграф 26.11.2016
Међу демонстрантима влада слављеничка атомсфера, а неки плешу уз музику која се чује са звучника, док им се дели храна и леци, а улични продавци продају свеће и столице. Хиљаде људи окупило се и данас у Сеулу, упркос… »

Мистерија упознавања Фидела и тита: Зашто је бивши југословенски председник нервирао Кастра (фото) (ВИДЕО)

Телеграф 26.11.2016
Упркос коректним односима које су имали Тито је нервирао Кастра који му је замерао раскошан начин живота, на бескрајним ужицима у храни, пићу, скупој одећи и забавама. Некадашњи кубански председник Фидел Кастро, који је… »

Они су умрли, а лекари нису криви: Зашто грешке доктора већ 10 година не излазе на видело

Телеграф 26.11.2016
За три године поднето је 235 пријава за несавесно пружање и неуказивање лекарске помоћи а осуђена је само 21 особа, од којих је само седам добило казну затвора, од почетка ове године привремено је одузето 30 лиценци… »

Запањујући број: Ево колико је председника САД сахранио Фидел Кастро

Телеграф 26.11.2016
За живота кубанског вође, који је трећи по дужини владавине у свету, Америком је руководило 16 председника, од којих је за Фиделових 90 година умрло њих 10. Кубански лидер и револуционарна икона Фидел Кастро, који је умро… »

Навијачи Партизана нису послушали Марка Николића!

Телеграф 26.11.2016
Тренеру црно-белих се није испунила жеља коју је имао дан пре меча. На последњих 12 мечева уписали су 11 победа и само један реми, играју много ефикасније него на почетку сезоне, али фудбалерима Партизана и даље није јасно… »

Драматичан преокрет у Милановцу: До 88. минута је Звезда губила, а онда победила головима резервиста! (видео)

Телеграф 26.11.2016
Орландић и Аџић спасили црвено-беле у драматичном финишу. Каква драма у Горњем Милановцу! Црвена звезда је за два минута у финишу утакмице успела да упише победу против Металца, и преокрене резултат – 2:1! Металац –… »