Извор: Телеграф архива вести 02.10.2017

Побеснела, па испричала све! Маца до детаља описала у каквом стању је затекла Луну и Слобу после секса у вц-у! (ВИДЕО)

Телеграф 02.10.2017
- Није ни чудо што га је жена оставила и ја бих оставила таквог човека - рекла је Маца. Иако свесна тога колики хаос је направила када је пред свима рекла да су Луна Ђогани и Слоба Радановић имали секс у тоалету, Маца не… »

Вођа Гробара урликао преко мегафона, док су играчи Партизана спуштене главе стајали испред њих (видео)

Телеграф 02.10.2017
Нимало пријатна сцена за фудбалере црно-белих. Навијачи Партизана својим миљеницима нису опростили нерешен резултат против Чукаричког. Гробаре можда није толико погодило ни тих 0:0 колико чињеница да фудбалери нису… »

Незаборавна листа: Које песме воле и слушају Бајага, Ђуле, Шапер, Цукић и Зана? (видео)

Телеграф 02.10.2017
Посебно је занимљив део када откривају како себе виде у будућности - а ви погледајте колико су успели у својим намерама. Наши познати кантаутори, композитори и певачи давне 1995. године открили су у интервјуу за легендарни… »

Почело брање маслина у Грчкој, траже се радници: Ово су трикови да будете најбржи, дневна зарада је минимум 40 евра…

Телеграф 02.10.2017
За овај посао се углавном заинтаресовани радници из Бугарске. Када почне лето поједини становници Србије почињу да траже неки сезонски посао како би зарадили новац и мало допринели кућном буџету. Поред брања воћа недалеко… »

Сурова доминација српских репрезентација: Не силазимо са постоља ове године, а чекирали смо и места за успехе у 2018!

Телеграф 02.10.2017
У екипним спортовима ове године узимамо медаље и бележимо успехе у квалификацијама. Србија се и ове године може похвалити озбиљним спортским успесима. Посебно можемо бити поносни на оно што су у последња два месеца… »

Вучић пита ЕУ: Како Каталонија не може, а Косово може и то без референдума (ФОТО)

Телеграф 02.10.2017
Како сте легалним прогласили отцепљење Косова чак и без референдума, и како су то 22 земље Европске уније легализовале то отцепљење, рушећи европско право и темеље европског права, на којем се темељи европска политика и… »

Баксузи године: Пре 3 месеца купили карте да би гледали Нејмара и Барселону, затим путовали 17.000 км и остали испред Ноу Кампа…

Телеграф 02.10.2017
Шта су ови људи Богу згрешили? Баксузи године! Тако најкраће можемо назвати аустралијску породицу Шнепф која је само имала жељу да уживо гледају Барселону. Када су пре три месеца резервисали карте за меч између Барсе и… »

Професорка Данијела претворила учионицу у секс-тамницу: Имала оргије са ђацима, изводила стриптиз, пружала им орални и…

Телеграф 02.10.2017
Ухваћена је након што је један од ученика полицији проследио фотографију њених голих груди. Професорка која је оптужена да је своју учионицу претворила у секс-тамницу за ученике, могла би да се суочи са казном затвора од… »

Оливер Драгојевић се болестан враћа на сцену, а разлог је сјајан

Телеграф 02.10.2017
Славни певач пристао је да својом песмом и појавом подржи и помогне онима који болују од исте опаке болести као и он. Иако се бори са властитом муком, Оливер Драгојевић прихватио је позив организатора и пријатеља да својим… »

Филм "Проклети пас": Комедија какву још нисте гледали у домаћим биоскопима (фото) (видео)

Телеграф 02.10.2017
Захваљујући баксузном псу три девојке су приморане да направе тим којем је циљ ослобађање ФБИ агента и елиминисање Сергејеве криминалне групе. Филм "Проклети пас" сценаристе и редитеља Драгана Пешикана, биће премијерно… »