Извор: Вести онлине архива вести 08.12.2017

Од корица до корица

Вести онлине 08.12.2017
Биљана Ћурчин Гроб из Хамбурга чита све рубрике у "Вестима", а највише воли фолклор. Зашто смо најбољи четврт века? Зашто смо најбољи четврт века? - Читам све рубрике у "Вестима".Већу пажњу посвећујем рубрици… »

Уз вас расту наша деца

Вести онлине 08.12.2017
Живорад Митровић из Цириха у Швајцарској је од првог броја верни читалац "Вести". Зашто смо најбољи четврт века? Зашто смо најбољи четврт века? - Дуго живим у Цириху, тако да сам од првог броја верни читалац "Вести"… »

Велика Британија плаћа папрено за излазак из ЕУ

Вести онлине 08.12.2017
Велика Британија мораће Европској унији (ЕУ) да плати између 40 и 45 милијарди евра, изјавили су данас извори блиски британској влади. Званичници обе стране су саопштили да је постигнут начелни договор о три приоритетна… »

"Неке су јеле смоки па су им порасле груди, друге су се нашминкане и прелепе родиле"

Вести онлине 08.12.2017
Певачица је причала о скандалима који су је задесили у животу, али и естетским корекцијама. Гога Секулић међу првима је на естради уградила силиконе и о томе је отворено и причала. - Сви су више пута писали како сам мењала… »

Евролига: "Краљ" пао у Пиреју после продужетка, шампион славио у Барселони

Вести онлине 08.12.2017
Реал је доживео и трећи узастопни пораз у Евролиги. Мадриђани су поклекли у Пиреју од Олимпијакоса - 92:83 после продужетка у дербију 11. кола евро елите. Од старта меча, црвено-бели из Атине су водили, имали већим делом… »

ВИДЕО: Тврди да је имала секс са 20 духова и да је мушкарци више не занимају

Вести онлине 08.12.2017
"Вереник ме је затекао у кревету са другим и оставио, али нисам била са мушкарцем, већ са духом", рекла је у својој исповести Британка Аметист Рилм (27). Она тврди да је имала секс са барем двадесет духова и да после тог… »

Сваком кораку дају душу

Вести онлине 08.12.2017
Фолклорна група Ариље, из истоименог града на обалама Рзава и Моравице у западној Србији, приредила је незаборавне тренутке земљацима који живе и раде у Бреди и Алкмару. Изузетну прилику да аплаузима поздраве разигране госте из… »

ЕУ склопила највећи трговински споразум икада

Вести онлине 08.12.2017
Европска унија и Јапан завршили су преговоре склопивши уговор о слободној трговини до сада невиђених размера, наводи "Ројтерс". Иако су у јулу установељни оквири споразума, он је финализован током данашњих преговора… »

Више од половине Земљана је сигурно - ванземаљци постоје

Вести онлине 08.12.2017
Скоро половина људи верује да ванземаљци постоје и жели с њима да ступи у контакт, показало је истраживање спроведено у 24 земље које нуди објашњење за популарност франшизе "Ратова звезда" 40 година након приказивања… »

Твитер рат због Србије

Вести онлине 08.12.2017
Американци и Руси заратили су на Твитеру у Канади због Србије и Хашима Тачија. Хашим Тачи у својству председника посетио је Канаду која признаје Косово, оптужио Русију да покушава да дестабилизује ту покрајину и цео Балкан… »