Извор: Данас архива вести 14.01.2018

Земљотрес од 7,3 Рихтера

Данас 14.01.2018
Снажан земљотрес од 7,3 Рихтера погодио је обалу Перуа рано јутрос, али је упозорење на цунами за Перу и делове Чилеа врло брзо опозвано, преноси АП. Америчка геолошла служба објавила је потрес имао прелиминарну јачину од… »

Не криви тренера за минус 32

Данас 14.01.2018
У дану када су Лос Анђелес Клиперси по четврти пут у сезони победили немоћни Сакраменто (126:105), поново декласиравши Кингсе у размаку од пар дана, Денвер Нагетси доживели су праву бламажу у Сан Антонију (112:80). Упркос… »

Салмонела у млеку у праху

Данас 14.01.2018
Директор компаније Лакталис Емануел Бесние саопштио је данас да је у 83 државе повучено 12 милиона кутија млека у праху за бебе пошто је у фабрици откривена салмонела. Производи се у свету продају као брендови "Милумел"… »

Брнабић очекује прљаву кампању

Данас 14.01.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић најавила је да че, упркос томе што није члан СНС, учествовати у кампањи за београдске изборе, али је предвидела да ће кампања бити изузетно прљава и да се неће бирати средства, "јер ми имамо… »

Вучић домаћин Абеу

Данас 14.01.2018
Председник Србије Александар Вучић биће домаћин делагацији Јапана коју ће предводити премијер Шинзо Абе током званичне посете Србији у понедељак, 15. јануара. Према програму посете, свечани дочек за јапанског премијера… »

Породично насиље обележило почетак Нове године

Данас 14.01.2018
Координаторка Сигурне куће у Београду Весна Станојевић каже за РТС да је од почетка године било неколико случајева насиља, у којем је убијена једна девојка и случај породичног насиља када је насилник извршио самоубиство… »

Живковић: И ћутање око РТС-а је одговор

Данас 14.01.2018
Председник Нове странке Зоран Живковић изјавио је данас да опозиција, која је поднела Радио телевизији Србије (РТС) и Регулаторном телу за електронске медије (РЕМ) захтеве за поштовањем закона и медијских стандарда, није… »

Шутановац: Развој уместо пропадања

Данас 14.01.2018
Успех је једино смена Вучићевог режима, Малог и Весића, и ми ћемо учинити све да дође то тога, изјавио је за Блиц председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац, поводом београдских избора, и нагласио да "демократе… »

Тасовац: Боље да те уједе гну, него да те зове Вучић

Данас 14.01.2018
Директор Београдске фихармоније и некадашњи министар културе и информисања Иван Тасовац памти сарадњу са Александром Вучићем по томе шта је све научио од њега, и то не само о политици, али и по томе "да је боље да те гну… »

ЛСВ: Нова радна места и модерне школе уместо ракетних система

Данас 14.01.2018
Лига социјалдемократа Војводине поново позива представнике државних органа Републике Србије да почну ваљаније да процењују шта је потребно држави да би живот грађана био квалитетнији. Изјава начелника Генералштаба Војске… »