Извор: Н1 Инфо архива вести 28.01.2018

Брнабић позвана на састанак Билдербершке групе

Н1 Инфо 28.01.2018
Председница Владе Ана Брнабић добила је позив за учешће на редовном годишњем састанку најутицајнијих светских политичара и економиста, окупљених у Билдербершку групу. Брнабић је позив за учешће на састанку добила… »

Тужилаштво Косова: Ничег конкретног у истрази о убиству

Н1 Инфо 28.01.2018
Државно тужилаштво Косова интензивно ради на откривању извршиоца убиства лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића, али до сада нема ничега конкретног, изјавио је портпарол Државног тужиоца Косова Екрем Љутфиу… »

Одборник СНС-а багером на комшијски локал у Свилајнцу

Н1 Инфо 28.01.2018
Под изговором да од комшијског локала не може да приступи свом објекту, одборник СНС-а у Свилајнцу Зоран Милошевић прошле недеље ангажовао је механизацију и почео да руши део кафића у центру града. Извор: Н1 Власник… »

Бранка Прпа: Југославија је срушена државним декретима

Н1 Инфо 28.01.2018
Историчарка Бранка Прпа изјавила је у Сарајеву да је Југославија била један од најзанимљивијих пројеката у историји модерне Европе и додала да је та држава срушена са државног врха. "Југославија је срушена са државног врха… »

Додељене повеље за јачање односа Израела и Србије

Н1 Инфо 28.01.2018
У Народном позоришту у Београду додељене су повеље "Јозеф Жамбоки дарује грађанима Београда и Србије" које додељују Кнесет, парламент Израела, и Министарство иностраних послова Израела за изузетан допринос јачању… »

Српска коалиција ипак прешла цензус у Прешеву?

Н1 Инфо 28.01.2018
После данашњихм поновљених локалних избора на Бирачком месту број 5 у згради Скупштине Општине Прешево, због "техничке грешке у записнику", Општинска изборна комисија (ОИК) још не може да објави ни званичан, ни… »

Шпански рукометаши на крову Европе!

Н1 Инфо 28.01.2018
Рукометна репрезентација Шпаније освојила је титулу шампиона Европе победом над Шведском резултатом 29:23 у финалу Европског првенства у Загребу. Финале у загребачкој „Арени“ било је неизвесно само у првом полувремену… »

Трамп: Имам много проблема са ЕУ

Н1 Инфо 28.01.2018
Амерички председник Доналд Трамп запретио је да ће се супротставити ЕУ због, како је рекао, веома непоштене трговинске политике према САД. Трамп захтева строже спровођење трговинских регулатива и прошле седмице је потписао… »

Дикинсон: Напстер је убио музику, место им је иза решетака

Н1 Инфо 28.01.2018
Брус Дикинсон, певач легендарног хеви-метал бенда Ирон Маиден, изјавио је да се музичари који су данас на почетку каријере суочавају са много тежим условима у односу на време кад су се Мејдени пробијали на сцену. У интервјуу… »

Нинисто поново изабран за председника Финске

Н1 Инфо 28.01.2018
Досадашњи председник Финске Саули Нинисто поново је изабран на ту дужност. Нинисто је већ у првом кругу председничких избора добио више од 60 одсто гласова, указује делимичан резултат који је Министарство правосуђа… »