Извор: Н1 Инфо архива вести 28.01.2018

Хладно лице и нос - један од знакова да сте под стресом

Н1 Инфо 28.01.2018
Резултати студије Универзитета Нотингем показали су да се у организму особа изложених стресу, међу осталим, крв повлачи из лица због чега су лице и нос хладни, а упозорили су на још неке последице стреса, пише британски… »

Трамп: Увек постоји шанса за повратак у париски споразум

Н1 Инфо 28.01.2018
Амерички председник Доналд Трамп био би спреман да потпише париски споразум о клими, али само уколико се у документ унесу значајне измене. У интервјуу који ц́е емитовати британски ИТВ, Трамп је рекао да "ако буде био постигнут… »

Редари и присталице из Земановог штаба песницама на новинаре

Н1 Инфо 28.01.2018
Чешка полиција повела је истрагу изгреда када су редари и присталице чешког председника Милоша Земана у изборном штабу напали песницама акредитоване новинаре, оборили и оштетили камеру чешке приватне телевизије ТВ Нова и… »

Дарио Хајрић: Ова власт живи у паралелној реалности

Н1 Инфо 28.01.2018
Социолог Дарио Хајрић каже да је ова власт наследила све лоше од претходне и све то додатно заоштрила, а да живи у некој паралелној реалности. У Србији постоји партократско друштво, странке нису одговорне грађанима а питају… »

Кнежевић: Бољи пословни амбијент, 2,6 милијарди инвестиција

Н1 Инфо 28.01.2018
Министар привреде Горан Кнежевић рекао је да је бољи пословни амбијент у Србији довео до тога да су директне стране инвестиције у 2017. години достигле 2,6 милијарди евра. Кнежевић је у интервјуу за данашње издање листа… »

У Амбасади Србије у Лондону Дан сећања на жртве Холокауста

Н1 Инфо 28.01.2018
У Амбасади Србије у Лондону обележен је Дан сећања на Србе, Јевреје и Роме страдале у Другом светском рату на територији окупиране Краљевине Југославије, који је организовала Фондација за сећање на Јасеновац и Холокауст… »

Трамп позива на одлучну акцију против талибана

Н1 Инфо 28.01.2018
Амерички председник Доналд Трамп позвао је на "одлучну акцију" против талибана који су преузели одговорност за бомбашки напад у Кабулу у којем је погинуло 95 и рањено 158 особа. У саопштењу америчког председника оштро се… »

Бомбашки напад на полицијску станицу у Колумбији, пет жртава

Н1 Инфо 28.01.2018
Најмање пет полицајаца је погинуло, а 41 је рањен у експлозији бомбе у полицијској станици у Баранкиљи, у Колумбији, саопштили су колумбијски званичници. Напад на полицијску станицу је одмазда трговаца дроге после успешних… »

Британија монтирала нови радар "због заштите од Русије"

Н1 Инфо 28.01.2018
Ускоро ц́е прорадити нови радар британског Краљевског ваздухопловства (РАФ) на Шетландским острвима, да би се британски ваздушни простор заштио од "стварне и озбиљне" претње Русије, саопштило је Министарство одбране. Нови… »

Шпански Уставни суд: Пућдемон мора да се врати у земљу

Н1 Инфо 28.01.2018
Шпански Уставни суд одлучио је да бивши каталонски вођа Карлес Пућдемон мора да се врати у земљу и да буде присутан у регионалном парламенту да би могао поново да буде кандидат за шефа владе Каталоније. Уставни суд је навео… »