Извор: Политика архива вести 16.03.2018

Улица у којој се обрушила кућа већ 11 дана затворена за саобраћај

Политика 16.03.2018
Прокупље – Због опасности од урушавања суседних кућа, али и нереаговања власника који живе ван Прокупља а којима је општина наложила да хитно уклоне земљу са коловоза, локална самоуправа је започела израду елабората… »

Јунак без такмаца

Политика 16.03.2018
Света недеља поздрави српско оружје, а ескадрон мајора Михаила Гавровића заста код Сурчина, где он узвикну своје просто, али неумитно: напред!... Чачак – О оваквима се некад певало у епу. Мундир је многе носио, он је носио… »

Градоначелник Суботице „отплатио” претње

Политика 16.03.2018
Градоначелник Суботице Богдан Лабан неће бити кривично гоњен за угрожавање сигурности Владимира Половине, професора Грађевинског факултета у Београду, односно зато што му је 26. августа упутио низ претњи и увреда, међу… »

Лицитација за украдени БМВ

Политика 16.03.2018
Караван који је 2006. године нестао у Италији продат за 1.700 евра. – За три године у буџет уплаћено више од два и по милиона динара од продаје робе из царинских прекршаја. Види како су ми масне руке од прерађеног уља… »

Данас је све сведено искључиво на политику

Политика 16.03.2018
Стално нас возе између два апсурдна садржаја, светле будућности и славне прошлости, која се у садашњости никога и не тичу. Култни редитељ Егон Савин потписује своју нову представу „Деведесете” по комаду Горана… »

Највећи злочин у доба мира

Политика 16.03.2018
Стихија у којој нестају култура, духовност, урбане средине, читава села, споменичко наслеђе, могућност живота у градовима, материјална добра, животиње... захватила је у најширем могућем облику простор Косова и Метохије… »

Протест за опстанак Главне железничке станице у центру

Политика 16.03.2018
Под слоганом „Железничка ван центра земља трећег света”, испред улаза у Главну железничку станицу, на Савском тргу, окупили су се чланови Удружења љубитеља железнице. Предводио их је Карло Полак, инжењер… »

Дачић: Фонд за Западни Балкан најактивнији елемент сарадње

Политика 16.03.2018
Сарајево - Министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је на другом састанку Конференције министара спљних послова Фонда за Западни Балкан да тај Фонд представља један од „најактивнијих елемената регионалне… »

Спомен-обележје Стефану Немањи радиће руски вајар

Политика 16.03.2018
Професор Александар Рукавишњиков победник је међународног конкурса за израду споменика родоначелнику лозе Немањића. Руски вајар проф. Александар Рукавишњиков победник је међународног конкурса за израду спомен-обележја… »

Раонић у полуфиналу Индијан Велса

Политика 16.03.2018
Индијан Велс - Канадски тенисер Милош Раонић пласирао се у полуфинале мастерса у Индијан Велсу, пошто је у четвртфиналу победио Американца Сема Кверија са 7:5, 2:6, 6:3. Меч Раонића и Кверија, 38. и 21. тенисера света… »