Извор: РТВ архива вести 31.03.2019

Возио по писти аеродрома, па остао без посла

РТВ 31.03.2019
ЛОНДОН - Тридесетједногодишњи Навдип Синг Рандава остао је без посла јер се мало "заиграо" на аеродрому Хитроу у Лондону, возећи БМВ М6 брзином већом од 230 километара на сат. Мандава је радио као особа која паркира аутомобиле… »

Ђукановић: За напредак Србије чека се нова Европска комисија

РТВ 31.03.2019
БЕОГРАД, БРИСЕЛ - Председник Центра за спољну политику Драган Ђукановић изјавио је да не очекује значајнији напредак на европском путу Србије до конституисања нових институција Европске уније. Избори за Европски парламент… »

Четвртина осуђеника у Србији због продаје дроге

РТВ 31.03.2019
БЕОГРАД - Готово четвртина осуђеника у српским затворима су трговци дрогом, а једна петина робија због тешке крађе, пише "Политика". Последњег дана прошле године број осуђених био је 7921, речено је за тај лист у… »

Мировић: Долазак кинеског инвеститора у Зрењанин велики дан за покрајину

РТВ 31.03.2019
НОВИ САД - Председник Покрајинске владе Игор Мировић оценио је данас да ће долазак у Србију кинеске компаније "Шандонг Линглонг Тајр", која је јуче у Зрењанину положила камен темељац за изградњу велике фабрике, значити… »

Романо: Бомбардовање грешка, као и независност Косова

РТВ 31.03.2019
БЕОГРАД - Бомбардовање је била политичка грешка и није требало казнити једну земљу која то није заслужила, као што сам одувек подвлачио и да је независност Косова грешка, рекао је политички теоретичар Серђо Романо. "И у… »

Возач рекао мигрантима да искоче из возила, један погинуо

РТВ 31.03.2019
СКОПЉЕ - Мигрант из Бангладеша данас је погинуо, а шест миграната из Пакистана је теже повређено у Северној Македонији, након што су искочили из возила у покрету јер им је возач рекао да то учине, највероватније пошто је… »

Брнабић :Ако је ово вид политичке борбе, ја га не разумем

РТВ 31.03.2019
БЕОГРАД - Председница Владе Ана Брнабић гостовала је вечерас у новој емисији на ТВ Пинк "Хит твит", у којој је коментарисала твитове корисника те друштвене мреже на актуелне теме у српском друштву. Премијерка Србије је, на… »

Европска комисија: Спасли смо 730.000 избеглица на Медитерану

РТВ 31.03.2019
БРИСЕЛ - Европска унија помогла је да се спасе готово 730.000 избеглица у операцијама на Медитерану од 2015., показују подаци Европске комисије које данас преносе новине немачке Функе Медиа групе. Према писму Димитриса… »

Пробне возачке дозволе до септембра по старом

РТВ 31.03.2019
БЕОГРАД - Примена нових прописа Закона о безбедности саобраћаја на путевима Србије који се односе на нове возаче и издавање пробних возачких дозвола по строжем режиму, одлаже се до 2. септембра, пишу "Новости". Законодавац… »

Србину украден аутомобил у Северној Митровици

РТВ 31.03.2019
КОСОВСКА МИТРОВИЦА, - Непознати починиоци украли су аутомобил у власниšтву косовског Србина у Северној Митровици, саопšтила је данас Косовска полиција, преноси "Радио Контакт плус". Наводи се да се крађа догодила у ноћи… »