Ноизз

Током боравка у карантину људи све чешће фотографишу оно што виде кроз прозор и резултати су феноменални

Ноизз пре 2 дана
Карантин у којем се налази готово читава Европа, као и добар део света, допринео је да се велики број људи окрене ка уметности. На хиљаде људи на друштвеним мрежама деле фотографије ове нове, неочекиване свакодневице, а… »

Инфлуенсерка заражена корона вирусом навукла гнев јавности на себе због кршења самоизолације

Ноизз пре 2 дана
Инфлуенсерка Аријел Карнас искористила је приватне везе да се тестира на корона вирус и показало се да је позитивна на . Након тога, није поштовала мере изолације те је чак и отпутовала са породицом у викендицу у Хемптону. Све… »

То чини тек пети пут од како влада Краљевством: Краљица Елизабета најавила за сутра обраћање Британцима

Ноизз пре 2 дана
Британска краљица Елизабета ИИ. обратиће се јавности због пандемије корона вируса, пише ЦНН. Краљица је снимила посебну поруку која ће бити емитирана у недељу. Краљица се Британцима обраћа само за Божић, али је… »

Партизан остао без најоданијег навијача: Преминуо Миша Тумбас

Ноизз пре 2 дана
Спортско друштво Паритзан данас је остало без највернијег и најоданијег навијача којег су икада имали. У 66. години преминуо је њихов најознатији навијач икада - Миша Тумбас. Мирослав Гајић, односно Миша Тумбас, живео је… »

Пинк и њен трогодишњи син имали симптоме корона вируса: "Ја сам позитивна. Људи, вирус напада и младе и старе"

Ноизз пре 2 дана
Певачица Пинк објавила је да се опоравља након што је тестирана позитивно на корона вирус. Америчка музичка звезда Пинк (40) рекла је фановима да ју је оборио ковид-19 и замолила је све да остану код куће. Греми добитница… »

Питали смо људе шта ће да раде по окончању изолације и одговори су заиста сјајни:"Пинцетом ће ме скупљати из кафане..."

Ноизз пре 3 дана
Мере владе Србије у борби против корона вируса, колико год да су потребне и колико год да су неоподне да бисмо сачували здравље и спречили ширење вируса, тешко нам падају. Недостају нам пријатељи, партнери, породица, као и… »

Арсен Лупен фудбала: Највећи преварант зелених терена 23 године варао свет да је професионални фудбалер

Ноизз пре 3 дана
Карлос Енрике Рапосо, уколико сте чули ово име раније, вероватно сте га и запамтили, а ако вам оно делује непознато, спремите се за луду причу о највећем фудбалском преваранту који је направио професионалну фудбалску каријеру… »

Девице чекају лоше вести, Близанци пуцају пред емоцијама

Ноизз пре 3 дана
Прочитајте шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље. ОВАН Пуни сте разумевања за друге људе, ипак, припазите јер вам следе изазовне понуде којима вам неко… »

Драке покренуо нови ТикТок данце цхалланге

Ноизз пре 3 дана
ТикТок дефинитивно воли репера Драке. Почетком марта његов хит “Нонстоп” је поново заживео због популарне мреже а сада је песма “Тоосие Слиде” и пре него је објављена, постала прави хит јер се нашла у данце цхаланге… »

Неславан рекорд - од вируса корона обело милион људи, у карантину пола светске популације

Ноизз пре 4 дана
Понављање да од сезонског грипа умре више људи него што је преминуло од короне нису нам никаква утеха, нарочито сада када је широм света од овог вируса оболео милион људи, а број преминулих је већи од 52.000. Првих… »

Ноизз, најновије вести »