Блиц, најновије вести

Иран даје Кијеву снимке из обореног авиона

Блиц пре 1 сат
Ирански представник отпутоваће у Украјину следеће поводом истраге о обореном путничком авиону у близини Техерана прошле недеље, изјавио је данас министар спољних послова Вадим Приштеко. Иран је вољан да Украјини пренесе… »

"Терајте се, бре": Бели Прелетачевић одлучио да ли ће на изборе, а ево шта каже о томе да ли је Вучићев "играч"

Блиц пре 1 сат
Пошто је то опозиција одлучила, од бојкота очекујем да нешто донесе, али мислим да је то тешка прича, каже Лука Максимовић, алијас Љубиша Прелетачевић Бели, кога је на медијски радар недавно вратио председник… »

Криза у Техерану: Трампов план био је да се ирански режим поремети и ослаби, и већ је уродио плодом

Блиц пре 1 сат
Од када је амерички председник Доналд Трамп наредио ваздушни напад који је убио иранског генерала Касема Сулејманија, његова администрација истиче да је атентат имао два велика бенефита - спречен је низ напада које је… »

Француска је увезла медведе из Словеније, а сада Макрон обећава: Нећемо их више доводити

Блиц пре 54 минута
Француски председник Емануел Макрон обећао је да ће зауставити довођење медведа у Пиринеје, наводе сточари, који тврде да су животиње убиле на стотине њихових оваца. Након састанка са Макроном одржаном у уторак, Пјер… »

Шеф црногорске дипломатије о спорном Закону: "Води се оркестрирана кампања против нас са елементима хибридног ратовања"

Блиц пре 47 минута
Министар спољних послова Срђан Дармановић тврди да су у, како је рекао, оркестрираној камањи која се води против Црне Горе препознати бројни елементи хибридног ратовања. Дармановић је то, уз посећање на дешавања током… »

Шта се дешавало иза кулиса руске драме? Путин у тајности држао своју одлуку, министрима у последњи час речено да сви…

Блиц пре 47 минута
План руског председника о великим променама у руској влади остао је тајан и са њим је до последњег тренутка био упознат само унутрашњи круг Владимира Путина, док је министрима на изненадном састанку речено да ће сви поднети… »

Напад испред Амбасаде Србије: Ножем кренуо на полицајца, након хапшења завршио на психијатрији

Блиц пре 1 сат
Мушкарац који је синоћ испред зграде Амбасаде Србије у Сарајеву напао службеника Дирекције за координацију полицијских тела БиХ (ДКПТ), који ради на обезбеђењу, превезен је након хапшења у Клинику за психијатрију… »

Шокантни подаци: Квалитет ваздуха у Сарајеву гори него у Пекингу (фото)

Блиц пре 1 сат
Према подацима мерних станица, индекс квалитета ваздуха у главном граду БиХ од 7. до 16. јануара носи ознаку опасног. Пре само шест дана индекс квалитета ваздуха износио је чак 606. Амбасада Сједињених Амричких Држава је на… »

Министарство расписало конкурс за пошумљавање

Блиц пре 1 сат
Министарство заштите животне средине расписало је конкурс за доделу новца за пошумљавање из републичког Зеленог фонда, објављено је данас. Средства ће бити додељена за набавку садница и извођење радова на пошумљавнају… »

Радојичић: Да су имали време као код нас сви светски градови ове величине били би загађени као Београд

Блиц пре 1 сат
Дошло је до значајног пада параметара загађења, који тренутно износе 54 микрограма по кубном метру, а што је значајно мање у односу на претходне вредности. Међутим, наглашавам да су временски услови кључни фактор… »

Вести дана »