Забава, најновије вести

Чији зид ће красити портрет младог Моцарта

РТС пре 3 сата
Редак портрет аустријског композитора Волфганга Амадеуса Моцарта из 1770. године, биће крајем новембра понуђен на аукцији у Паризу. У аукцијској кући „Кристи“ процењују да ће слика достићи цену између 800.000 и 1,2… »

Драма у задрузи! Марија Кулић хитно напустила ријалити и право отишла мужу за Ниш! Синиша Кулић у болници

Курир пре 3 сата
Марија Кулић је привремено напустила „Задругу“ и хитно је отпутовала у Ниш због тога што је позлило и у лошем је здравственом стању. Синиша Кулић је у болници јер му је позлило. Он је под стресом због недавних… »

Макартни наступа на јубиларном Гластонберију

Н1 Инфо пре 3 сата
Бивши члан "Битлса" Пол Макартни предводиће музичку поставу на фестивалу Гластонбери 2020, једном од најважнијих светских музичких фестивала на отвореном, који идуће године слави 50. годишњицу. Макартни је последњи пут… »

Нема шта не лечи: Прополис убија све што смета здравом организму!

Прва пре 3 сата
Данас, када је због претеране употребе синтетичких антибиотика већина микроорганизама стекла отпорност на њих, неопходно је наћи мудрија решења која нуди природа. Сви знамо да синтетички антибиотици изазивају нуспојаве које… »

Напустио ријалити због развода од миљане: Милојко Божић изашао из Парова

Блиц пре 3 сата
Милојко Божић напустио је био ријалити кућу како би му била указана лекарска помоћ. Такмичару је позлило због одлуке Милијане Божић да се разведе, а све због љубавника Немање Стаматовића Жапца. - Милојку се слошило… »

Остали смо без новца, па је градња стала! Мелина Џиновић открила шта се дешава са вилом на Сењаку коју граде 2 године

Курир пре 3 сата
Певач Харис Џиновић и његова супруга Мелина Џиновић скоро две године граде импозантну вилу у београдском насељу Сењак, иако су планирали да је заврше много раније. Згодна креаторка открива због чега радови на будућем… »

Хаос! Тара рашчерупала Мају! Како ју је Симова шчепала за косу, сва се изобличила! Пало женско тепање (видео)

Курир пре 2 сата
Маја Маринковић је провоцирала Тару Симов која није могла да се исконтролише, па је прво гурнула, а потом и повукла Мају за косу. "Тара, пусти к*рву!", викала је Миљана. "Опери пи*ку", викала је Тара Маји, док је она споменула… »

Мадона јавно показала шта ради да поврати снагу! Преврнуће вам се желудац од овога! (видео)

Ало пре 3 сата
Редовно ово ради! Чувена америчка певачица Мадона је на Инстаграму објавила снимак у ком је показала шта ради када жели да поврати снагу, а о овом њеном потезу увелико се прича широм планете, те су многи у шоку због… »

Акција поводом Светског дана детета!

Ало пре 3 сата
Само 20. новембра! Само 20. новембра, када се широм света обележава Светски дан детета, припремили смо на сајту специјални попуст од додатних 30% на целокупан асортиман, који се сабира са постојећим попустом. Деца су украс… »

Доживотне карте једна од најскупљих грешака авио-компаније

Радио 021 пре 3 сата
Неке одлуке компанија могу имати дугорочне последице и створити још веће пробелеме, а једна таква сматра се за најскупљу у историји модерне авиоиндустрије, коју је пре 38 година донело руководство Америкен ерлајнса. Наиме… »

Вести дана »