Фед куп

Србија дочекује Канаду за квалификације Фед купа

Н1 Инфо 11.02.2020
Српске тенисерке састаће се са селекцијом Канаде у плеј-офу за пласман у квалификације Светске групе Фед купа за наредну годину. Тај меч је на програму 17. и 18. априла, а Србија ће бити домаћин, с обзиром на то да су се две… »

Тенисерке Србије у плеј-офу ФЕД купа чекају Канаду

РТС 11.02.2020
Женска тениска репрезентација Србије у плеј-офу за пласман у квалификације Светске групе ФЕД купа играће против Канаде, одлучено је жребом у Лондону. Меч плеј-офа играће се 17. и 18. априла. Србија ће бити домаћин, с… »

Фед куп: Србија као домаћин против Канаде

Дневник 11.02.2020
У седишту Међународне тениске Федерације (ИТФ) у Лондону извучен је жреб за предстојеће плеј-оф сусрете за пласман у квалификације Светске групе Фед купа 2021. године. Србија је за противника у плеј-офу добила тим Канаде, а… »

Фед куп: Србије у плеј-офу против Канаде

Хот спорт 11.02.2020
У седишту Међународне тениске Федерације (ИТФ) у Лондону извучен је жреб за предстојеће плеј оф сусрете за пласман у квалификације Светске групе Фед купа 2021. године. Фед куп селекција Србије која је протекле недеље на… »

Тенисерке Србије са Канађанкама у плеј-офу

Спортске.нет 11.02.2020
Женска тениска репрезентација играће против Канаде у плеј-офу за пласман у квалификације Светске групе Фед купа 2021. године, одлучено је данас жребом. Женска тениска репрезентација играће против Канаде у плеј-офу за пласман… »

ФЕД куп: Тенисерке Србије добиле противника у плеј-офу квалификација

Вечерње новости 11.02.2020
Мечеви плеј-офа на програму су 17. и 18. априла, а Србија ће бити домаћин. Женска тениска репрезентација Србије у плеј-офу за пласман у квалификације Светске групе ФЕД купа играће противселекције Канаде, одлученоје данас… »

Српкиње сазнале ривала: У плеј-офу! Долази им на ноге и играле су и пре шест година са њима!

Блиц спорт 11.02.2020
У седишту Међународне тениске Федерације (ИТФ) у Лондону извучен је жреб за предстојеће плеј-оф сусрете за пласман у квалификације Светске групе Фед купа 2021. године. селекција Србије која је протекле недеље на такмичењу… »

Србија против Канаде: Наше тенисерке сазнале ривала у плеј офу!

Курир 11.02.2020
У седишту Међународне тениске Федерације (ИТФ) у Лондону извучен је жреб за предстојеће плеј оф сусрете за пласман у квалификације Светске групе Фед купа 2021. године. МТС Фед куп селекција Србије која је протекле недеље на… »

Фед куп тим Србије у плеј офу против Канаде

Данас 11.02.2020
У седишту Међународне тениске Федерације (ИТФ) у Лондону извучен је жреб за предстојеће плеј оф сусрете за пласман у квалификације Светске групе Фед купа 2021. године. МТС Фед куп селекција Србије која је протекле недеље на… »

Жреб је одлучио: Српкиње у плеј-офу Фед купа играју против ове репрезентације (фото)

Србија данас 11.02.2020
Неће бити лако. У седишту Међународне тениске Федерације (ИТФ) у Лондону обављен је жреб за предстојеће плеј-оф сусрете за пласман у квалификације Светске групе Фед купа 2021. године. Жреб је Србији за противника у плеј-офу… »

Вести дана »