Лука Јовић

Процурило: Ево ког пола је Лукина и Софијина беба

Србија данас пре 12 дана
Сазнали су. Српски фудбалер Лука Јовић и његова девојка Софија Милошевић недавно су објавили да је манекенка у другом стању и да ће за неколико месеци добити принову. Убрзо после тога срећни пар је сазнао и пол бебе, па су… »

Љубави, љубави! Софија и Лука у изолацији, он вредно тренира, она га дозива и ужива /видео/

Блиц спорт пре 12 дана
Велику је буру направио Лука Јовић својим доласком у Београд и кршењем мера које је морао да испоштује, али, након извињења, схватио је да мора остати код куће. А тамо време проводи са , девојком која је недавно открила да… »

Трудна Софија и Лука у изолацији! Док фудбалер вредно тренира, ево шта му ради манекенка

Курир пре 12 дана
Фудбалер Лука Јовић својим доласком у Београд и кршењем мера које је морао да испоштује, али, након извињења, схватио је да мора остати код куће. А тамо време проводи са Софијом Милошевић, девојком која је недавно открила… »

Лука Јовић се огласио из карантина и послао важну поруку ВИДЕО

Б92 пре 13 дана
Српски фудбалер Лука Јовић огласио се из кућног карантина неколико дана након што је узбуркао јавност својим понашањем. Јовић је добио кривичну пријаву јер није поштовао мере обавезног карантина након повратка у Србију из… »

У стилу луке јовића: Нејмар се вратио у Бразил – уместо у карантин, отишао у продавницу…

Хот спорт пре 13 дана
Нападач ПСЖ-а приватним авионом вратио се у домовину. Бразилски ас Нејмар уместо да се по повратку у Бразил изолује и остане у карантину, виђен је у једном супермаркету. Сличан “инцидент” направио је и нападач мадридског… »

Ово ће бити баш тешко, десет услова да Погба стигне у Мадрид! Један је и Лука Јовић...

Спортске.нет пре 13 дана
Неће бити нимало лако, Погба нема много опција, а ни Реал није сигуран... Пол Погба је одбио уговор од Јунајтеда, има још годину обавезу, односно две, пошто клуб неће пропустити шансу да активира клаузулу за још једну… »

Лука Јовић ово није могао ни да сања! Ево шта су европски гиганти решили да ураде када су чули да је прекршио прописе!

Блиц спорт пре 13 дана
Лука Јовић пролази кроз изузетно турбулентан период живота, од црних дана у дебитантској сезони у Реалу, преко бурне везе која ће бити крунисана другим дететом, све до кршења прописа о самоизолацији по доласку у Србији. Сада… »

Лука ово је требало одмах да урадиш! Док је цепао игрице, Јовић послао поруку свима у Србији (видео)

Србија данас пре 15 дана
Скрасио се у карантину. Лука Јовић се никако није прославио својим понашањем по доласку из Мадрида. Прекршио је правило самоизолације и диграо велику фрку како у Србији тако и у Шпанији. Добио је прекршајну пријаву, а… »

Манекенка и фудбалер сазнали пол бебе: Софија и Лука радосну вест поделили са породицом и пријатељима

Курир пре 15 дана
Јовић пресрећан што ће његов наследник добити брата, па је вест одмах поделио с породицом и пријатељима. Софија Милошевић и Лука Јовић, који су недавно објавили да ће постати родитељи, сазнали су и пол бебе. Манекенка и… »

Опет Лука Јовић! Огласио се из карантина!

Спортске.нет пре 15 дана
Овога пута нико неће имати шта да му замери. После бројних прича о Луки Јовићу претходних дана, од кршења мере самоизолације, до преписке са Дејаном Станковићем, чинило се да ће уследити затишје. Да тако не буде побринуо… »

Вести дана »