МУП

Погинула беба у удесу код Зајечара

РТС пре 6 сати
У саобраћајној несрећи која се догодила на путу Зајечар–Неготин код места Салаш погинула је беба, а две особе су повређене, потврђено је Тањугу у МУП-у. У саобраћајној несрећи, која се догодила нешто после 12 часова… »

Дачић за РСЕ: Србија затражила помоћ Русије

Слободна Европа пре 7 сати
Србија је затражила хуманитарну помоћ Русије у борби против корона вируса, потврдио је Ивица Дачић, министар спољних послова Србије, 28. марта за Радио Слободна Европа (РСЕ). Влада Србије, како је претходно у Београду… »

Бруталан злочин: Новосађанку претукли и из куће однели 100.000 евра

Вечерње новости пре 13 сати
Ухапшени С. Е. (1981) и М. М. (1988) због сумње да су упали у кућу шездесетогодишње Новосађанке, везали је и тукли наневши јој лаке телесне повреде. Припадници МУП у Новом Саду ухапсили су Новосаађанина С. Е. (1981) и М… »

Преминуо Игор Спасов дугогодишњи уредник емисије "Позовите 92"

Радио 021 пре 1 дан
Дугогодишњи уредник емисије "Позовите 92", Игор Спасов пронађен је мртав у свом стану на Новом Београду, сазнаје Тањуг. Београдски медији наводе да је умро природном смрћу, у сну. У МУП-у кажу да је пронађено беживотно… »

Појединци и даље непоштују одлуке: У Српској изречено 108 казни због забране кретања

Блиц пре 12 сати
У Републици Српској у протекла 24 часа санкционисано је 108 грађана због непоштовања Закључка Републичког штаба за ванредне ситуације о ограничењу и забрани кретања лица на територији Српске којом је забрањено кретање… »

Сумња се да је примао мито од камионџија током полицијског часа

Ало пре 3 сата
Крајње необичан случај. Припадници Полицијске управе Градишка, Велибор Гиговић, Бојан Шиник, Никола Дојчиновић и Радиша Спасић ухапшени су због сумње да су примили мито. Велибор Гиговић је, иначе, судија Прве лиге… »

Судија ухапшен због сумњи за примање мита

Спортски журнал пре 5 сати
Треба подсетити да је крајем прошле године и брат Велибора Гиговића, Милош Гиговић оптужен у акцији ВАР. Припадници Полицијске управе Градишка, Велибор Гиговић, Бојан Шиник, Никола Дојчиновић и Радиша Спасић ухапшени… »

Младен Мијатовић се укључио са кружног тока на Новом Београду, а иза његових леђа одвијала се опсежна акција Интервентне…

Ало пре 5 сати
Важна акција полицијских снага. Младен Мијатовић се укључио вечерас у Национални дневник. Он је грађанима Србије саопштио важне инструкције у вези са новоуведеним мерама које је претходно усвојила . Том приликом је… »

Усред полицијског часа: Мијатовић се укључио са кружног тока на Новом Београду, а иза њега акција полиције

Србија данас пре 5 сати
Важна акција полицијских снага. Младен Мијатовић се укључио вечерас у Национални дневник. Он је грађанима Србије саопштио важне инструкције у вези са новоуведеним мерама које је претходно усвојила Влада Републике Србије… »

Везали и брутално претукли старицу у Новом Саду

Ало пре 13 сати
Ухапшени С. Е. (1981) и М. М. (1988) због сумње да су упали у кућу шездесетогодишње Новосађанке, везали је и тукли наневши јој лаке телесне повреде. Припадници МУП у Новом Саду ухапсили су Новосађанина С. Е. (1981) и М… »

Вести дана »