Arte » Vesti dana

http://www.arte.rs/

Arte

Zoran Dimovski: Poklon

Arte pre 3 dana
Samostalna izložba radova autora Zorana Dimovskog, pod nazivom, "Poklon", otvara se 21. avgusta u 19h. u Muzeju u Smederevu. Izložba traje do 3, septembra, 2018. godine. Nakon suspendovanja programa Gradske galerije savremene umetnosti Smederevo u izložbenom prostoru na Trgu Republike zbog... »

Dejana Vučićević: Nagomilavanje

Arte pre 4 dana
U četvrtak 16. avgusta u 19 časova u Prodajnoj galeriji Beograd na Kosančićevom vencu otvara se samostalna izložba radova autorke Dejane Vučićević, pod nazivom, "Nagomilavanje". Dejana Vučićević diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Bavi se multimedijima i... »

Konkurs Kulturnog centra Pančeva

Arte pre 5 dana
Na konkursu prednost imaju inovativni projekti koji se nisu već realizovali u našim galerijskim prostorima. Mole se umetnici koji su izlagali u našim prostorima u periodu manjim od pet godina, da se nejavljaju na konkurs. Poželjno je da se projekat, sa kojim se konkuriše, ne izlaže u drugim... »

Jevreji Srbije u Prvom svetskom ratu

Arte pre 6 dana
Izložba „Jevreji Srbije u Prvom svetskom ratu“ biće svečano otvorena u Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u petak, 17. avgusta u 12.30 časova. Otvaranje izložbe deo je programa obeležavanja 77. godišnjice deportacije zrenjaninskih Jevreja i negovanja sećanja na Holokaust. Ova... »

Rimski Limes i gradovi na tlu Srbije

Arte pre 6 dana
Povodom održavanja XXIV međunarodnog Limes kongresa, od 15. avgusta do 10. septembra u Galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti biće održana izložba „Rimski Limes i gradovi na tlu Srbije“ koju organizuje Arheološki institut u Beogradu. Zaštitu provincija Rimskog carstva i barijeru... »

Flags / Zastave

Arte pre 9 dana
University of Craft Action Thought iz Kelna predstaviće projekat “Flags / Zastave” u Zollamt muzeju na samoj graničnoj liniji između Slovenije i Austrije. Foto: Aleksandar Maćašev Ovog puta u Zollamt muzeju biće predstavljena selekcija radova od kojih su neki i radovi naših domaćih... »

Vođenje kroz izložbe u Kulturnom centru Beograda

Arte pre 9 dana
Vođenje kroz postavke u galerijama Kulturnog centra Beograda zamišljeno je kao refleksija ili lični osvrt na različite umetničke prakse, na estetska i konceptualna opredeljenja, izražajna sredstva, društveno-kulturne okolnosti, koje su vidljive ili nevidljive na aktuelnim izložbama u KCB.... »

Vojislava Čitaković Vrcelj: Skulpture koje govore

Arte pre 10 dana
Galerija savremene umetnosti Kulturnog centra Pančeva Vojvode Živojina Mišića 1, Pančevo, izložba autorke Vojislave Čitaković Vrcelj, pod nazivom, "Skulpture koje govore". Otvaranje izložbe 14. avgusta u 19h. Narativne skulpture inspirisane pop kulturom, kroz tekstove prožete humorom i... »

Snežana Petrović nagrađena u Japanu

Arte pre 11 dana
Proglašeni lauerati na 6. Međunarodnom trijenalu male grafike u Tokiju – nagrada žirija srpskoj grafičarki i slikarki Snežani Petrović iz Novog Sada. Na japanskom Univerzitetu umetnosti u Tami (Tama Art University http://www.tamabi.ac.jp) u Tokiju proglašeni su pobednici ovogodišnjeg 6. po... »

Tanja Bogdanić, Odabrani: Seti se da ne zaboraviš

Arte pre 11 dana
Izložba doktorskog umetničkog projekta autorke Tanje Bogdanić, pod nazivom, "Odabrani: Seti se da ne zaboraviš", otvara se u petak, 10. avgusta u 20. časova u Galeriji FLU, Knez Mihailova 53. Odabrani: Seti se da ne zaboraviš U svojoj doktorskoj tezi Tanja Bogdanić je razmatrala pitanje... »

Novaku Đokoviću kruna Sinsinatija i zlatni masters

Politika  pre 44 minuta  još 16 povezanih

LaLiga: Real rutinski savladao Hetafe na otvaranju

B92  pre 25 minuta  još 2 povezane

Da li je nepristojno da spavate na aerodromu?

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana

Žene obaraju rekorde na unutarpartijskim izborima u SAD

Večernje novosti  pre 4 sata  još 2 povezane

Uhapšena banda narkodilera u Rusiji

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.