Arte » Vesti dana

http://www.arte.rs/

Arte

Slobodan Kovačević Bobiš: Linija

Arte pre 1 dan
Samostalna izložba crteža autora Slobodana Kovačevića Bobiša, pod nazivom , "Linija", otvara se u utorak, 20. februara u 19h u Galeriji SKC Novi Beograd. Slobodan Kovačević (1957. Beograd ) učestvovao je na 75 kolektivnih i samostalnih izložbi u zemlji i svetu. Na XXII izložbi crteža... »

Žena 2018.

Arte pre 1 dan
Tema ove izložbe je slobodna . Radove u papiru dostaviti do 28. 2.2018. godine na adresu Dušan Živkić, Franje Kluza 14, 21000 Novi Sad, a elektronske verzije na e-mail fkvsv.com@gmail.com Žiriranje Fotografija će se obaviti dana 02.03.2018. godine. Otvaranje izložbe zložbe će se održati... »

Iva Prlinčević: Slikarski kadar u filmovima Alfreda Hičkoka

Arte pre 1 dan
Doktorska izložba autorke Ive Prlinčević pod nazivom, Slikarski kadar u filmovima Alfreda Hičkoka "Držte lopova" i "Vrtoglavica", otvara se u Galeriji FLU u utorak, 20. februara u 19. časova. Postavka traje do 2. marta, 2018. godine. Između filma i slikarstva Doktorska izložba Ive... »

Anica Radošević: Seme - prapotencijal

Arte pre 1 dan
U ponedeljak, 19. februara u 19 časova u Galeriji Grafički kolektiv, otvara se samostalna izložba grafika i crteža "Seme - prapotencijal", umetnice Anice Radošević. Radovi su nastali u okviru doktorskog umetničkog projekta. Novi ciklus crteža i grafika sugestivnog naslova "Pra potencijal"... »

Art Brut Srbija

Arte pre 3 dana
Posle izuzetno posećene izložbe Umetnost iza rešetaka, koju je Kulturni Centar Grad organizovao u saradnji sa Specijalnom zatvorskom bolnicom u Beogradu nastavljamo izložbene aktivnosti vezane za umetnički izraz koji spada u Art Brut kategoriju. Otvaranje izložbe zakazano je za 26. februar u... »

Sandra Božić: Naked

Arte pre 3 dana
Performans se desava na linku: http://www.onlineperformanceart.com/opaf7_sandra-bozic/ To je jos jedan njen u nizu Onlajn Performans koji se zove "Naked" i govori o emocijama coveka i njihovom postojanju u coveku kao i nacinu ispoljavanja u danasnje vreme. Govori o slobodi coveka. "Online... »

Slobodan Maldini: Paladijanac i 40 gladnih bikova

Arte pre 3 dana
Na retrospektivnoj izložbi Slobodana Maldinija "Paladijanac i 40 gladnih bikova" predstavljeni su arhitektonski crteži izrađeni pre oko 40 godina. Otvaranje je u petak, 16. februara u 18h, Dvorac Eđšeg, Antona Čehova 4. Novi Sad. Izloženi radovi su nastali u vreme kada je autorovo... »

Slike Igora Vasiljeva

Arte pre 3 dana
Povodom devedeset godina od rođenja Igora Vasiljeva, u saradnji sa Fondacijom Plavo, u Galeriji 212 će biti otvorena izložba autora jedinstvene umetničke pojavnosti, koji je ostavio značajan trag u našem slikarstvu druge polovine XX veka. Utorak, 20. februar u 19 h Galerija 212,... »

Libela - Priča o muzeju jednog diplomate

Arte pre 4 dana
Povodom obeležavanja Dana državnosti Spomen-zbirka organizuje projekciju polusatne dokumentarne TV emisije posvećene ovom novosadskom muzeju i njegovom osnivaču Pavlu Beljanskom. Snimljena u produkciji Radio-televizije Srbije 2010. godine, emisija autorke i urednice Maje Skovran deo je poznatog... »

Petar Lubarda 1907 - 1974 - 2017

Arte pre 4 dana
Izložba Petar Lubarda 1907–1974–2017, nastala u saradnji Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Kuće legata iz Beograda, povodom obeležavanja 110 godina od rođenja jednog od predstavnika nacionalne moderne umetnosti 20. veka, biće otvorena u četvrtak, 15. februara 2018. godine, u Muzeju... »

Veton Suroi i još neki odbili Tačijev orden

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

REM zabranio predizborni spot SNS

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane

Kraj: Partizan - Mega Bemaks 89:79

Večernje novosti  pre 2 sata  još 5 povezanih

Da li je ovo novi Peugeot 508?

Auto blog  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.