Auto magazin

Jedna od najbržih žena za volanom, Mikaela Alin-Kotulinski na trci “extreme e” o kojoj danas priča ceo svet

Auto magazin 11.07.2020
Za Mikaelu Alin-Kotulinski se može reći da je rođena da pokori auto-moto sport. Njen deda, Fredi Kotulinski je jedini Šveđanin koji je osvojio Pariz-Dakar, majka Suzan je pobedila na Evropskom prvenstvu u reliju, a otac Džeri Alin na Juniorskom… »

Made in Poland: Poljaci pokreću sopstvenu automobilsku kompaniju

Auto magazin 10.07.2020
Poljaci se vraćaju na automobilsku mapu sveta. Za nekoliko nedelja, upoznaćemo novog proizvođača automobila, čiji će većinski vlasnik biti Poljska. Državni proizvođač želi da iskoristi ekspanziju elektromobilnosti u svetu... Njihov proizvod će… »

Meet the S-Class DIGITAL - Na putu kao kod kuće – luksuzno i digitalno

Auto magazin 09.07.2020
Bacite pogled na prezentaciju dok ste na putu ka kancelariji i razgovarajte o manjim izmenama sa vašim asistentom preko telefonske konferencije? Ili gledaj online filmove dok si na dugom putovanju do vaše vikendice, dok tvoj brat pored tebe sluša… »

Toyota danas otkriva novi model - biće to crossover na bazi Corolle?

Auto magazin 09.07.2020
Novi crossover na bazi modela Toyota Corolla biće praktičnija alternativa modelu CH-R. Svet će novi Toyota automobil upoznati već danas... Toyota Corolla važi za najprodavaniji automobil na svetu. U aktuelnoj generaciji se prodaje u tri karoserijske… »

Ichiban 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka

Auto magazin 08.07.2020
Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban namenjena je isključivo Toyotinim partnerima u Evropi koji se ističu po kvalitetu usluge... Preko 2500 Toyotih partnera u Evropi takmiči se za čast da budu jedan od 45 Ichiban… »

Apple predstavio digitalni ključ za iPhone, najpre će moći da otključava automobile marke BMW (FOTO)

Auto magazin 08.07.2020
Na konferenciji Apple WWDC 2020, američka tehnološka kompanija predstavila je novi operativni sistem iOS14 sa funkcijom digitalnog ključa... Nova funkcija, koja je namenjena prvenstveno za Apple iPhone i Apple Watch, omogućava brz i praktičan pristup… »

Upoznajte S-Class DIGITAL – prvi uvid u novu luksuznu limuzinu

Auto magazin 07.07.2020
Mercedes-Benz lansira komunikaciju povodom nove S-Klase preko digitalnih specijala na Mercedes me media platformi... Štutgart. Mercedes-Benz proširuje svoju digitalnu informativnu platformu dodatnim formatom vesti o novoj S-Klasi, koja će svoju… »

Za prevoznika iz Odžaka 10 novih Volvo kamiona

Auto magazin 06.07.2020
Početkom jula Volvo kamioni su u Srbiji realizovali još jednu veću isporuku novih vozila: kompaniji Solaris City Expres iz Odžaka predati su ključevi od 10 tegljača FH iz Reloaded edicije, s kojom se postižu maksimalne uštede goriva u… »

F1 - Punim gasom iz korona krize! Bottas najbrži u kvalifikacijama za VN Austrije 2020 (VIDEO)

Auto magazin 05.07.2020
Na austrijskoj stazi u Spielbergu juče su, pred praznim tribinama, održane kvalifikacije za prvu Formula 1 trku u sezoni 2020. Na današnjoj trci sa prve pozicije će startovati Finac u Mercedesu, Valtteri Bottas... Bottas je trijumfovao sa vremenom… »

Aplikacija Go Electric sa obogaćenom stvarnošću

Auto magazin 04.07.2020
Kia Motors Europe nedavno je lansirala novu aplikaciju ‘Go Electric’, koja strankama koje razmišljaju o kupovini plug-in hibrida objašnjava sve vidike Kijinih električnih vozila (EV)... Nova aplikacija odgovara na pitanja koja brinu brojne vozače… »

Auto magazin, najnovije vesti »