Auto magazin

Sud u Nemačkoj kaznio vozača automobila Tesla jer je nelegalno kontrolisao brisače tokom vožnje

Auto magazin 24.08.2020
U Nemačkoj se dogodio neobičan sudski proces, koji bi mogao imati dalekosežne posledice na proizvođače automobila. Rezultat je presuda, da upotreba displeja osetljivih na dodir tokom vožnje nije legalna. Isto kao i telefoniranje za volanom sa… »

Šok nakon udarca - Žena je vozila auto sa srndaćem u maski hladnjaka do svoje kuće (FOTO)

Auto magazin 23.08.2020
Šumari i policajci u Nemačkoj svakodnevno beleže saobraćajne nesreće uzrokovane kolizijom sa divljim životinjama. Međutim, slika koja nam sada dolazi iz Nemačke ne viđa se tako često... Pogledajte: Neverovatne saobraćajne nesreće - FOTO. Ova… »

Android Auto bez kabla ubrzo bi mogao biti dostupan za sve

Auto magazin 22.08.2020
Spajanje automobila i telefona posredstvom sistema Android Auto obezbeđuje mnogobrojne benefite, ali ima jedan uslov - trenutno je moguća konekcija jedino preko kabla. To bi se uskoro moglo promeniti... Jedina dostupna mogućnost je spajanje preko… »

Novi Sorento sa sistemom ‘Terrain Mode’ još bolji

Auto magazin 21.08.2020
Novi Kia Sorento će do kraja godine ponuditi novu funkciju Terrain Mode. Sistem će vozačima Sorenta 4. generacije pružati bolji kontakt sa podlogom, kao i veću stabilnost i kontrolu u blatu, pesku i na snegu, sa posebnim programom za svaku od ovih… »

JP Putevi Srbije - Promocija prve edukativne kampanje 3 SEKUNDE CEO ŽIVOT

Auto magazin 20.08.2020
Promocijom edukativne kampanje "3 sekunde ceo život", JP „Putevi Srbije” želi da unapredi bezbednost saobraćaja... Da li ste znali? - Više od 500 poginulih lica u saobraćajnim nezgodama godišnje; - Više od 150 poginulih lica na autoputu u tri… »

Kia započela proizvodnju hibridnog Sorenta

Auto magazin 20.08.2020
Nova platforma, inteligentno osmišljena kabina i pogon zaslužni su za to da je Kijin globalno najuspešniji SUV prvi put dobio električnu snagu... U korejskoj fabrici u Hvasungu krenula proizvodnja hibridnog Sorenta za Evropu Kia je pokrenula… »

Yandex.Taxi je postao Yandex Go

Auto magazin 19.08.2020
Korisnička aplikacija Yandex.Taxi je promenila naziv i koncept, sada je to Yandex Go. U Srbiji je u aplikaciji trenutno dostupno samo naručivanje taksi vozila... U drugim zemljama se tome mogu dodati momentalno slanje stvari, ekspresna dostava jela iz… »

Novi BMW M3 (2021) stiže i kao karavan! Prvi put u istoriji (FOTO)

Auto magazin 18.08.2020
Novi BMW M4 Coupe i BMW M3 Sedan imaće zajedničku premijeru u septembru tekuće godine. Nije tajna da će uslediti BMW M4 Cabrio nove generacije, a uskoro ćemo moći da vidimo i prototip novog karavana visokih performansi... U Garchingu, nedaleko od… »

Tri miliona Toyotinih hibrida u Evropi

Auto magazin 17.08.2020
Čast da isporuči tromilionito hibridno-električno vozilo (HEV) pripala je kompaniji Toyota Spain, koja je ponosnom kupcu, Nikolasu Himenezu, nedavno predala novu Corollu GR SPORT... Ovaj model proizvodi se u Velikoj Britaniji i izdvaja se od ostalih… »

Hyundai Kona ima novi rekord - preko 1.000 km sa jednim punjenjem baterija

Auto magazin 15.08.2020
Na nemačkoj trkačkoj stazi Lausitzring nedavno su se pojavila tri primerka električnih modela Hyundai Kona. Svaki automobil uspeo je da pređe granicu od 1000 kilometara sa samo jednim punjenjem baterija... Električni SUV Hyundai Kona opremljena je… »

Auto magazin, najnovije vesti »