Auto magazin

Novi Mercedes-AMG C 63 izgubiće pola cilindara - pokretaće ga hibridni 4-cilindarski motor

Auto magazin pre 20 dana
Mercedes-Benz uvodi novu dozu downsizinga, i to u svoje TOP modele. Sledeća generacija super-brzog modela C63 AMG neće pokretati aktuelni V8 agregat, već nešto značajno manje. Iako su mnogi pomislili na V6 motor, istina je da će pod haubom novog C… »

TCR Italy 2019 - Nikola Miljković pokazao zube Italijanima u Monzi!

Auto magazin pre 21 dan
Srpski automobilista Nikola Miljković imao je zapažen nastup na slavnoj stazi Monza, u okviru takmičenja u TCR Italy 2019. 24-godišnji Miljković u automobilu Seat Leon Cupra-TCR pokazao je vrhunski vozački potencijal... Iako je na prvoj trci… »

Elektromobil od Mazde biće crossover - stiže za tri dana!

Auto magazin pre 23 dana
I Mazda ulazi u svet elektromobila. Za nekoliko dana, biće predstavljen prvi masovni produkcijski elektromobil ove japanske marke... Zanimljivo, biće to crossover, koji će se pridružiti popularnim modelima Mazde CX-3, CX-30 i CX-5. Iako se ranije… »

Kia sa novim modelima i elektrifikovanim pogonima do rekordnog tržišnog udela i veće prodaje u Evropi

Auto magazin pre 23 dana
Kia u prvih devet meseci 2019. u Evropi prodala 389.151 vozilo. Kia Motors je po podacima evropskog udruženja proizvođača automobila (ACEA)* u zadnjem kvartalu ove godine u Evropi prodala 120.846 vozila, što predstavlja rekordnu prodaju ovog brenda… »

Kompanija Volvo Cars u okviru novog ambicioznog klimatskog plana znatno smanjuje emisije karbona

Auto magazin pre 24 dana
Kompanija Volvo Cars počinje sa provođenjem jednog od najambicioznijih planova u automobilskoj industriji, kojim do 2025. godine namerava da smanji svoj karbonski otisak za 40 odsto u celini, u odnosu na 2018. godinu... To je prvi, odlučujući korak… »

Pobednički put: Nova Opel Corsa je „Službeni Auto Godine“

Auto magazin pre 24 dana
Tehničar, kurir ili CEO – sve kategorije zaposlenih voze službene automobile. Ali, koji je najbolji? Magazin Auto Bild je postavio ovo pitanje, a njegovi čitaoci su odgovorili: Nova Opel Corsa... “Mali” Nemac je izglasan za “Službeni Auto… »

Kontrolno merenje vanrednog prevoza i osovinskog opterećenja

Auto magazin pre 24 dana
JP „Putevi Srbije“ u cilju zaštite državnih puteva i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju obaveštava sve prevoznike, pravna lica, vlasnike i korisnike teretnih vozila da se akcija preventivnog kontrolnog merenja vanrednog prevoza i osovinskog… »

Kradljivca automobila zaustavio je Lamborghini Urus (FOTO)

Auto magazin pre 25 dana
Kriminalni čin jednog tinejdžera nije se dobro završio. Mladić je završio iza rešetaka, a kolateralna šteta u akciji policije bio je skupoceni Lamorghini... Pogledajte fotogaleriju: Neverovatne saobraćajne nesreće. Australijska je rešila jedan… »

Potpuno nova Toyota Yaris (2020) - prve zvanične fotografije i info

Auto magazin pre 25 dana
Potpuno nova Toyota Yaris kreirana je da odgovori na sve veće izazove svakodnevnog gradskog života i sve veće zahteve današnjih kupaca kompaktnih automobila. Od gradskog vozila očekuje se da pruži i stil i praktičnost, da bude jednostavan za… »

Obnovljena Toyota C-HR - Više hibrid, više povezana i legendarna

Auto magazin pre 26 dana
Osvežena ponuda Toyote C-HR nudi izbor hibridnih pogonskih sklopova, novi multimedijalni sistem i dizajnerska poboljšanja koja rafiniraju njen izgled zadržavajući istovremeno njen legendarni stil... Pridružujući se poboljšanom 1,8-litarskom hibridu… »

Auto magazin, najnovije vesti »