Auto magazin

Kia započela proizvodnju hibridnog Sorenta

Auto magazin 20.08.2020
Nova platforma, inteligentno osmišljena kabina i pogon zaslužni su za to da je Kijin globalno najuspešniji SUV prvi put dobio električnu snagu... U korejskoj fabrici u Hvasungu krenula proizvodnja hibridnog Sorenta za Evropu Kia je pokrenula… »

Yandex.Taxi je postao Yandex Go

Auto magazin 19.08.2020
Korisnička aplikacija Yandex.Taxi je promenila naziv i koncept, sada je to Yandex Go. U Srbiji je u aplikaciji trenutno dostupno samo naručivanje taksi vozila... U drugim zemljama se tome mogu dodati momentalno slanje stvari, ekspresna dostava jela iz… »

Novi BMW M3 (2021) stiže i kao karavan! Prvi put u istoriji (FOTO)

Auto magazin 18.08.2020
Novi BMW M4 Coupe i BMW M3 Sedan imaće zajedničku premijeru u septembru tekuće godine. Nije tajna da će uslediti BMW M4 Cabrio nove generacije, a uskoro ćemo moći da vidimo i prototip novog karavana visokih performansi... U Garchingu, nedaleko od… »

Tri miliona Toyotinih hibrida u Evropi

Auto magazin 17.08.2020
Čast da isporuči tromilionito hibridno-električno vozilo (HEV) pripala je kompaniji Toyota Spain, koja je ponosnom kupcu, Nikolasu Himenezu, nedavno predala novu Corollu GR SPORT... Ovaj model proizvodi se u Velikoj Britaniji i izdvaja se od ostalih… »

Hyundai Kona ima novi rekord - preko 1.000 km sa jednim punjenjem baterija

Auto magazin 15.08.2020
Na nemačkoj trkačkoj stazi Lausitzring nedavno su se pojavila tri primerka električnih modela Hyundai Kona. Svaki automobil uspeo je da pređe granicu od 1000 kilometara sa samo jednim punjenjem baterija... Električni SUV Hyundai Kona opremljena je… »

Radovi na autoputu Niš - Beograd, očekuje se usporen saobraćaj

Auto magazin 14.08.2020
JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se na državnom putu IA reda broj 1, (autoput Niš-Beograd) od petka, 14.08. do nedelje, 16.08.2020.g. u popodnevnim i večernjim satima očekuje usporeno odvijanje saobraćaja u smeru ka Beogradu... ... jer… »

Meet the S-Class DIGITAL: Luksuz i dobrobit

Auto magazin 13.08.2020
Moderni luksuz dostiže novi nivo u unutrašnjosti S-Klase. Dizajneri su stvorili ambijent za prijatan osećaj sa „lounge“ karakterom koji je obeležen elegancijom, visokim kvalitetom i lakoćom... Kontrolna tabla sa novom arhitekturom, modernim… »

Miloš Pavlović - novi podijum u Mizanu

Auto magazin 12.08.2020
Plan je ispunjen - Miloš Pavlović/Raul Guzman nalazi se u vođstvu u šampionatu posle prve dve trke Lamborghini Super Trofeo takmičenja, koje su održane na stazi u Mizanu! Posle pobede prvog dana (u subotu), u trci pod reflektorima u kojoj je… »

Bez opasnosti: Opel Grandland X sada sa plavom lampicom

Auto magazin 11.08.2020
Stiže! Kada Opel Grandland X hibridni plug-in krstari električnim režimom, ne samo da ne ostavlja nikakve emisije i nečujan je na putu, već to pokazuje i ostalim učesnicima u saobraćaju i pešacima... Kad svetli plavo, motor sa unutrašnjim… »

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition - specijalna edicija najprodavanijeg SUV modela na svetu

Auto magazin 10.08.2020
Kao što mu ime jasno govori, novi RAV4 Hybrid Black Edition ima moćan jednobojni tretman zbog kojeg se Toyotin SUV srednje veličine ističe u masi... Duboki finiš Midnight Black crne boje dovodi do “omekšavanja” oštrih uglova i lica karoserije… »

Auto magazin, najnovije vesti »