Auto magazin

U Kragujevcu desetak premijera na prvom sajmu vozila za međunarodni transport

Auto magazin 12.10.2019
U prisustvu uglednih gostiju, poslovnih partnera, transportnih kompanija, predstavnika gradskih vlasti i Regionalne privredne komore, u kompleksu Šumadija sajma u Kragujevcu u četvrtak, 10. oktobra otvoren je prvi sajam komercijalnih vozila namenjenih… »

Novi Nissan Juke (2020) - počela serijska proizvodnja (FOTO)

Auto magazin 11.10.2019
Nissan danas započinje proizvodnju novog Jukea u fabrici u Sunderlandu, u koju je investirao 100 miliona funti... Dizajniran, konstruiran i proizveden u fabrici u Velikoj Britaniji, novi JUKE je posebno razvijen kako bi ispunio zahteve evropskog… »

Volkswagen predstavio još jedan novi logo - sada za najsnažnije modele

Auto magazin 11.10.2019
Oznaka R krasi sportske modele iz ponude Volkswagena, koji svojim vlasnicima pružaju visoku dozu adrenalina u vožnju, ali u isto vreme dobar komfor i bezbednost za svakodnevno korišćenje... Pored četiri generacije modela Golf R, tu su i modeli Passat… »

Toyota započela borbu za sopstvene zalihe litijuma

Auto magazin 11.10.2019
Električna revolucija u automobilskoj industriji je izvesna, ali postoji nekoliko izazova u ovoj oblasti. Tehnički limiti elektromobila i njihova još uvek visoka cena, mogu se rešiti, ali mnogo ozbiljniji rizik postoji od nestašice baterija. Toyota… »

Počela proizvodnja nove Opel Corse u Saragosi

Auto magazin 10.10.2019
Šesta generacija Opel Corse sada silazi sa proizvodne trake u španskoj fabrici PSA Grupacije u Saragosi. Kralj Španije Felipe VI, generalni direktor PSA Grupacije Karlos Tavares (Carlos Tavares) i izvršni direktor Opela Mihael Lohšeler (Michael… »

Novi VW Golf kuca na vrata! Pogledajte kako će izgledati enterijer (FOTO)

Auto magazin 10.10.2019
Za dve nedelje, tačnije 24. oktobra, Volkswagen će u Wolfsburgu održati svetsku premijeru osme generacije modela Golf. Pred nama su zvanične skice i informacije... Sve one prednosti, koje su Golf učinile svetski bestsellerom, dovedene su na još… »

Alfa Romeo Tonale - fotografije automobila bez maske procurele u javnost (FOTO)

Auto magazin 10.10.2019
Kompaktni crossover Alfa Romeo Tonale bio je zvezda ovogodišnjeg autosalona u Ženevi, ali u formi koncepta. Sada su pred nama prve fotografije, koje otkrivaju finalni izgled ovog zanimljivog automobila... Fotografije su objavljene na instagram profilu… »

Proizvodnja Toyote Land Cruiser premašila je 10.000.000 primeraka

Auto magazin 09.10.2019
Toyota Motor Corporation (Toyota) nedavno je objavila da je ukupna svetska prodaja svih serija2 Land Cruisera1 premašila 10 miliona vozila. Land Cruiser je najduže prodavani Toyotin automobil3. Pušten je u prodaju 1. avgusta 1951. godine, kao Toyota… »

Nagrada MANBEST 2019 dodeljena izvršnom direktoru Opela Mihaelu Lohšeleru od strane AUTOBEST žirija

Auto magazin 09.10.2019
Još jedno priznanje za izvršnog direktora Opela Mihaela Lohšelera (Michael Lohscheller): Nakon osvajanja nagrade „Eurostar 2019” koju dodeljuje magazin Automotive News Europe, Lohšeler je I od strane renomiranog AUTOBEST žirija, nagrađen… »

Nissan-LF Auto Centar - Uz LF finansiranje, Nissan X-TRAIL već za 1.600 evra!

Auto magazin 08.10.2019
Ovlašćeni prodavac i serviser Nissan automobila, beogradski Nissan-LF Auto Centar, ograničenu količinu najprodavanijeg SUV-a na svetu, modela X-TRAIL u verziji 1.7D XT 4WD Tekna nudi po nikad povoljnijim uslovima: uz veliki popust, ali i sa svojim… »

Auto magazin, najnovije vesti »