Auto magazin

Vatrogasci su dobili od Forda novi Shelby GT500 - pogledajte kako je završio (FOTO)

Auto magazin pre 8 dana
Jedna vatrogasna služba dobila je najsnažniji Ford Mustang u istoriji, ali ako ste mislili da im ovaj supersnažni automobil služi da bi što brže stigli do mesta saobraćajne nesreće, prevarili ste se. Pogledajte kako je ovaj skupoceni automobil… »

Toyota u Evropi beleži rezultate iznad proseka tržišta

Auto magazin pre 9 dana
Toyota Motor Europe (TME) saopštila je danas da je tokom prvih devet meseci ove godine prodala ukupno 715.081 automobil marki Toyota i Lexus, nastavljajući tako rast tržišnog učešća na 6,1%... Iako je plasman manji za 15% u odnosu na isti period… »

Hyundai i20 N - otkrivanje počinje (VIDEO)

Auto magazin pre 10 dana
Hyundai je objavio najavu za popuno novu sportsku verziju modela i20 N. Sportski hatchback, koji obezbeđuje tehniku za sportsku vožnju na bazi nove generacije modela i20 N, inpirisan je izgledom takmičarskog reli automobilom i20 WRC... Kao i ostali… »

Renault eWays: na putu prema mobilnosti bez emisija

Auto magazin pre 12 dana
Pre deset godina, Renault je izbacio na tržište prvi ZOE. Danas svetskim putevima saobraća 350 000 Renaultovih električnih vozila podeljenih u 8 različitih modela! Pored ponude električnih automobila, Grupa nudi i kompletnu paletu hibrida i plug-in… »

WRC - Hrvatska potvrđena kao domaćin svetskog reli šampionata 2021. godine!

Auto magazin pre 12 dana
Do kraja aktuelne sezone FIA Svetskog reli šampionata ostala su takmičenja u Belgiji (Renties Ypres Rally Belgium - od 19. do 22. novembra) i reli u Italiji (ACI Rally Monza - od 04. do 06. decembra). Pogledajmo kakav nas kalendar očekuje u sledećoj… »

ABT Sportsline modifikovao Audi RS Q8 - ima više snage i atraktivniji izgled

Auto magazin pre 12 dana
Za one kojima fabrička top verzija super-luksuznog SUV modela Audi RSQ8 nije dovoljno sportska i atraktivna, kompanija ABT Sportsline pripremila je seriju dodataka koji ga čine pravom raketom na putu... Odmah na prvi pogled je jasno, da modifikovani RS… »

Novi Papamobil je Toyota Mirai

Auto magazin pre 13 dana
Japanska konferencija katoličkih biskupa (CBCJ) uručila je poklon Njegovoj svetosti papi Franji, automobil Toyota Mirai s pogonom na vodonik, posebno prilagođen za njegove potrebe putovanja... Svečanosti predaje ovog automobila, koja je održana u… »

Kia sa novom uslugom Kia Charge u Evropi

Auto magazin pre 12 dana
KiaCharge sa jednom karticom, jednim korisničkim računom i mesečnim plaćanjem 160.000 punjačkih mesta širom Evrope uz upotrebu jednog korisničkog računa... Kia Motors je lansirala KiaCharge, evropsku uslugu javnih punionica. Time će vlasnici… »

Nissan slavi 10 godina uspeha modela JUKE: poslušajte timove koji stoje iza pionirskog crossovera

Auto magazin pre 13 dana
Godine 2010. Nissan razbija ustaljeni kalup na evropskom tržištu automobila predstavljanjem kompaktnog crossovera JUKE. Na tržištu nije bilo ničega sličnog tome... Smelim, prepoznatljivim dizajnom koji kombinuje snagu i sportski duh, predstavljao je… »

Teniska akademija Tipsarević I Peugeot objavili početak saradnje u Srbiji

Auto magazin pre 13 dana
Na teniskim terenima sportskog centra Olimp potpisan je sponzorski ugovor između Teniske akademije Tipsarević i uvoznika Peugeot vozila za Srbiju I Crnu Goru, kompanije Euroimpex Autogroup... Saradnja je dogovorena na period od dve godine tokom kojih… »

Auto magazin, najnovije vesti »